false

Yogaretreat & Spa Weekend med Jennifer Key

Yogan under helgen kommer att ledas av Jennifer Key. Hon har närmare tio års erfarenhet av att undervisa i yoga och är mån om att alla ska kunna vara med. Hennes yogaklasser är tillåtande och prestigelösa. Du uppmuntras att utgå från där du är och praktisera utifrån dina egna förutsättningar. Därför är du välkommen både om du är ny på mattan eller en mer erfaren yogi. Jennifer drar sig inte för att göra yogaklassen varm och svettig men säger att det viktigaste är stillheten som följer efter rörelsen. Att hitta lugnet, vända uppmärksamheten inåt och landa i sig själv.

Yogan passar både för dig som är ny på mattan och du som är mer erfaren.

Ta med egen Yogamatta.

Under helgen kommer du att få prova på vinyasa yoga, en dynamisk yogaform som utgår från hathayogan, där vi flödar genom yogapositioner till härlig musik. Andetag och rörelse synkroniseras och du kommer att få chans att sträcka ut ordentligt och bli riktigt varm och mjuk. På lördag eftermiddag blir det också en lång och skön yinyogaklass, där vi istället landar in helt stilla under flera minuter i olika sittande och liggande positioner. Syftet med yinyogan är att stretcha fascian i kroppen, det vill säga bindväv, ligament och leder. Mjukt, skönt och vilsamt.

Vi startar på lördagen med yoga klockan 10.00 men du är välkommen lite innan så att du hinner lämna ifrån dig bagaget. Från 9.30 finns det te och kaffe framdukat för den som önskar. Därefter lunch och på eftermiddagen fritid för promenad och spa. Innan nästa yoga pass som är yinyoga serveras eftermiddagsfika. Efter yinyogan serveras en tvårättersmiddag i restaurangen. Vi avslutar kvällen med en kvällmeditation. Söndagen startar med dynamisk yoga och vi avslutar med gemensam frukost 10.00.

Mer om Jennifer Key
Jennifer är yogalärare och verksam i Stockholm. Hon är utbildad genom Yoga Alliance och undervisar i ashtangayoga, strong flow, vinyasa, hathayoga och yinyoga.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Drop-in vigsel

Drop-in vigsel den 19 oktober Vi ordnar vigselceremoni, två vittnen och lån av brudbukett. Kom som ni är eller bjud med närmsta vännerna och familj att bo kvar och fira med er.

Dagspa Stockholm

Dagspa med frukost eller lunch Kombinera ett besök på Nordic SPA med frukostbuffé eller dagens lunch i vår restaurang i Skyttegården.

Golf weekend

Golf weekend. Greenfee at Mälarö Golf Club, access to our beautiful relax, a three course dinner and accomodation in a double room.