false

Drop-in vigsel

Säg JA på naturnära Skytteholm! Den 19 oktober arrangerar vi drop in-bröllop. Vi ordnar vigselceremoni, två vittnen och lån av brudbukett. Kom som ni är eller bjud med närmsta vännerna och familj att bo kvar och fira med er. Välkomna till en oförglömlig och romantisk helg!

Ni anländer till er bokade slottid för vigselceremonin, där vigselförrättare samt två vittnen finns på plats. Ni får även låna en brudbukett, eller så kan ni välja att köpa till en egen bukett om ni önskar, denna behöver förbokas och hämtas på plats innan ceremonin.

Checka in under eftermiddagen. Skåla för kärleken med ett glas krispig champagne och njut av omgivningen och den vackra naturen. Mys bara ni två eller fira med vänner eller närmsta familj.

På kvällen serveras en trerättersmiddag i restaurangen. Slå er ner i vår lounge för något gott att dricka innan eller efter middagen. Somna sedan bland krispiga lakan och vakna upp nygifta till en stor härlig frukostbuffé.

Tips! Boka hotellrummet redan från fredagen, och ha tillgång till rummet under hela lördagen för förberedelser eller en extra lång sovmorgon tillsammans. Vill ni boka håruppsättning eller makeup så går det att göra under lördagen. Förbokning krävs, kontakta oss gärna för mer information.

Familj och vänner är varmt välkomna att följa med och kan närvara vid ceremonin i mån av plats.

För era gäster finns möjlighet att boka boendepaketet Spa Staycation, kontakta receptionen för att boka en middagstid för hela sällskapet.

Fotograf kommer att närvara under ceremonin och ni kommer att få möjlighet att köpa utvalda bilder i efterhand.

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen på welcome@skytteholm.se så hjälper vi till att boka in det.

Detta ingår:
Vigselceremoni
Trerättersmiddag
Lån av brudbukett
Två vittnen
Ett glas champagne
Tillgång till Nordic Spa 2 timmar
Frukost

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Yogaretreat med Jennifer Key

Yogaretreat & Spa Weekend Yogan under helgen kommer att ledas av Jennifer Key. Hon har närmare tio års erfarenhet av att undervisa i yoga.

Dagspa Stockholm

Dagspa med frukost eller lunch Kombinera ett besök på Nordic SPA med frukostbuffé eller dagens lunch i vår restaurang i Skyttegården.

Unik miljö

Använd vår miljö för foto och film. På Skytteholm är naturen storslagen och typiskt svensk. Vid Mälarens strand ligger herrgårdsbyggnaden från 1600-talet.