false

Företagsaktiviteter på Skytteholm

Att boka en aktivitet till konferensen brukar vara ett roligt avbrott. Och dessutom får man teambuilding på köpet. Här finns några förslag på aktiviteter vi erbjuder.

Vill ni ha fler förslag, eller har ni egna önskemål, kontakta oss gärna!

Mejl: welcome@www.skytteholm.se
Telefon: 08-560 236 00

Nostalgitrippen

Vi reser tillbaka i tiden till 70-, 80-, 90- och 00-talet och ser vad ni minns. Var det verkligen en bra idé att blanda jordnötter, banan och kyckling i samma rätt? Varför stannade Sverige av några dagar mitt i vintern för att alla skulle titta på tv? Och vad är en lovikavante? En underhållande frågesport där minnen väcks till liv och nostalgikänslan är på topp.

Antal: minimum 10 personer

Pris: från 350 kr/person 

Fortsätt gärna kvällen med en riktig nostalgimiddag där vi serverar klassiker från 70- och 80-talet, med en färgglad San Francisco som fördrink.

Pristillägg på helpension: från 250 kr/person 

Svensk midsommar

Vi tar midsommarfirandet på allvar med riktig midsommarstång, kransar, lekar och allt annat traditionsenligt som ni kan tänka er. ”Svensk Midsommar” är en fantastisk komplement till sommarfest eller konferens som garanterat lyfter stämningen med dans och lek.

Tid: ca 2 timmar

Antal: 8 – +50 personer

Pris: 395 kr/person + startavgift*

*Startavgiften baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500kr, 20-49 pers. 3500kr, 50- pers. 4500kr.

Travracet

Bli travkusk för en stund och prova på att köra häst och sulky. Ni turas om att tävla och tippa på varandra i ett mini-V75. De bästa från varje heat möts i en rafflande final. En fantastiskt rolig aktivitet som det garanterat pratas om länge efteråt!

Tid: ca 2 timmar

Antal: 6-50 personer

Pris: 785 kr/person*

*Priset baseras för upp till 50 personer. För fler än 50 personer begär pris via offert.

420 sekunder

Fartfylld teambuildingtävling som bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid 5 stationer. Under tidpress måste laget jobba tillsammans för att lyckas. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planering samt testa sina gränser, mer mentalt än fysiskt. Passar alla på företaget.

Tid: ca 1,5 timmar

Antal: Max 360 personer

Pris: Startavgift 3500 kr + 350 kr/person

Matlagning med våra kockar

Varmt välkommen till vårt restaurangkök! Tillsammans med en kock tillagar ni en trerättersmiddag och dukar ert bord i matsalen. Menyn är anpassad efter säsongens råvaror och om ni önskar serverar vi passande viner till. Förutom god mat utlovas en rolig och teambuildande aktivitet med många tips och goda råd att ta med hem.

Tid: ca 4-5 timmar

Antal: 8-12 personer

Pris: 850 kr/person i tillägg till helpensionepriset

Isskulptering

Isskulptering är en avspänd och trevlig aktivitet där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Med hjälp av olika stämjärn formar deltagarna isen. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.

Tid: ca 1,5 timme

Antal: Max 400 personer

Pris: Startavgift 5 500 kr + 295 kr/person

Yoga, tabata eller annan träning

I vår yogasal bredvid gymmet kan vi anordna flera olika träningspass. Vill ni hyra in en egen träningsledare går det bra, annars hjälper vi er boka det som passar er.

Tid: ca 1,5 timme

Antal: 1- 20 personer*

Pris: På förfrågan

*Max antal personer beror på aktivitet. Kontakta oss för att veta hur många som passar för just er aktivitet.

Föreläsare och inspiratörer

Vi erbjuder nu möjligheten att boka färgstarka och aktuella föreläsare till kommande möten och konferenser i vår stimulerande och kreativa miljö. Föreläsare till en föreläsning, workshop, dialog eller ett samtal.
Oavsett om det är inspiration eller ett specifikt tema som efterfrågas har vi lösningen.
Vår inhousebyrå, SAJ Föreläsar- och eventbyrå ger er konkreta och tips och vägleder er i valet av föreläsare och upplägg har ett nätverk av föreläsare, inspiratörer, experter och moderatorer.

Exempel på föreläsare
Johan Olsson, Lovisa ”Lofsan” Sandström, Johan Norén, Anna Almberg, Thomas Ek, Cecilia Safaee och Pär ”Glada Hudik” Johansson.

Läs mer om våra föreläsare här!

Tid: 45 min – 3 timmar

Pris: Offert lämnas vid förfrågan

Boka konferens


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Du kan även maila oss på  meet@www.skytteholm.se, eller ring 08-560 236 00