false

Företagsaktiviteter på Skytteholm

Att boka en aktivitet till konferensen brukar vara ett roligt avbrott. Och dessutom får man teambuilding på köpet. Här finns några förslag på aktiviteter vi erbjuder.

Vill ni ha fler förslag, eller har ni egna önskemål, kontakta oss gärna!

Mejl: welcome@skytteholm.se
Telefon: 08-560 236 00

Svensk midsommar

Vi tar midsommarfirandet på allvar med riktig midsommarstång, kransar, lekar och allt annat traditionsenligt som ni kan tänka er. ”Svensk Midsommar” är en fantastisk komplement till sommarfest eller konferens som garanterat lyfter stämningen med dans och lek.

Tid: ca 2 timmar

Antal: 8 – +50 personer

Pris: 395 kr/person + startavgift*

*Startavgiften baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500kr, 20-49 pers. 3500kr, 50- pers. 4500kr.

Travracet

Bli travkusk för en stund och prova på att köra häst och sulky. Ni turas om att tävla och tippa på varandra i ett mini-V75. De bästa från varje heat möts i en rafflande final. En fantastiskt rolig aktivitet som det garanterat pratas om länge efteråt!

Tid: ca 2 timmar

Antal: 6-50 personer

Pris: 785 kr/person*

*Priset baseras för upp till 50 personer. För fler än 50 personer begär pris via offert.

420 sekunder

Fartfylld teambuildingtävling som bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid 5 stationer. Under tidpress måste laget jobba tillsammans för att lyckas. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planering samt testa sina gränser, mer mentalt än fysiskt. Passar alla på företaget.

Tid: ca 1,5 timmar

Antal: Max 360 personer

Pris: Startavgift 3500 kr + 350 kr/person

Matlagning med våra kockar

Varmt välkommen till vårt restaurangkök! Tillsammans med en kock tillagar ni en fyrarätters middag och dukar ert bord i matsalen. Menyn är anpassad efter säsongens råvaror och om ni önskar serverar vi passande viner till. Förutom god mat utlovas en rolig och teambuildande aktivitet med många tips och goda råd att ta med hem.

Tid: ca 4-5 timmar

Antal: 8-12 personer

Pris: 8500 kr/person

Isskulptering

Isskulptering är en avspänd och trevlig aktivitet där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Med hjälp av olika stämjärn formar deltagarna isen. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.

Tid: ca 1,5 timme

Antal: Max 400 personer

Pris: Startavgift 5 500 kr + 295 kr/person

Yoga, tabata eller annan träning

I vår yogasal bredvid gymmet kan vi anordna flera olika träningspass. Vill ni hyra in en egen träningsledare går det bra, annars hjälper vi er boka det som passar er.

Tid: ca 1,5 timme

Antal: 1- 20 personer*

Pris: På förfrågan

*Max antal personer beror på aktivitet. Kontakta oss för att veta hur många som passar för just er aktivitet.

Boka konferens