Konferenslokaler med utsikt

Ljusa konferenslokaler utanför Stockholm 

Vi erbjuder ljusa, nyligen renoverade konferenslokaler och mötesrum med olika möbleringsmöjligheter och teknik. Är ni ute efter en konferenslokal med mer avskildhet och det lilla extra finns salen Johan Skytte. Bokar ni en konferens här har ni Herrgården för er själva, och en egen konferensvärdinna som tar hand om bara er.

Kapacitet i våra konferenslokaler

Birka

Birka ligger i Skyttegården och är vår största lokal. Det är högt till tak och ventilationen är koldioxidstyrd för att säkerställa god syrenivå. Här har ni en egen utgång till terrassen med utsikt över Mälaren. Tekniken är ny och lättanvänd, det finns hörslinga, trådlösa mikrofoner och myggor.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
96 130 44 80 20 140
Boka Konferens

Lovö

Lovö ligger i Skyttegården med utsikt över parken och Mälaren. Här är högt till tak och även här finns koldioxidstyrd ventilation.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
40 50 24 36 16 70

Adelsö

Adelsö har högt till tak och god akustik. Tekniken är ny, enkel användning står i fokus och ventilationen är koldioxidstyrd. En TV på 80 tum finns. Lokalen ligger i Skyttegården.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
40 50 24 36 16 70

Munsö

Munsö ligger i Skyttegården och precis som i Birka är det här högt till tak och ventilationen är koldioxidstyrd. Här har ni en egen utgång till terrassen med utsikt över Mälaren. Tekniken är ny och lättanvänd, det finns hörslinga, trådlösa mikrofoner och myggor.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
40 50 24 36 16 70

Ekerö

Ekerö ligger i Skyttegården och även här finns en egen utgång till terrassen som har utsikt över Mälaren. Tekniken är lättanvänd och det finns en TV på 80 tum.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
15 20 10 15 12 22

Helgö

En ljus och trevlig lokal i Skyttegården, med en egen utgång till terrassen som har utsikt över Mälaren. Tekniken är lättanvänd och lokalen har en TV på 80 tum.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
20 25 15 15 12 30

Grupprum

Våra fyra grupprum ligger i direkt anslutning till konferensrummen i Skyttegården. Varje grupprum har en whiteboard och TV på 55 tum med enkel anslutning till egen dator. Våra grupprum rymmer 8–10 personer.

Johan-skytte

Johan Skytte

Johan Skytte ligger i Herrgården med utsikt över Mälaren och herrgårdsparken. Lokalen passar för er som vill ha en lite mer avskild konferens, exempelvis ett styrelsemöte. Alla måltider utom frukost serveras till er i Herrgården och ni har en egen konferensvärdinna som finns på plats för just er.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
10 17

Boka konferens


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Du kan även maila oss på  meet@skytteholm.se, eller ring 08-560 236 00.

Våra konferenspaket

Vinterkonferens

Helpension 2 095 kr och lokalen ingår. Passa på att boka er konferens, kick-off eller utbildning under utvalda veckor och ta del av vårt vintererbjudande.

Helpensionskonferens

Helpension från 1 995 kr. Kom bort en stund från storstadens alla ljud. Ett dygn på Skytteholm kan göra underverk för kreativiteten.

Dagkonferens

Dagkonferens från 695 kr/pp. Ibland kan det vara effektivare att mötas utanför kontoret om så bara för några timmar. Man får mer gjort än man tror.