SMAKFULLA LOKALER

Ljusa konferenslokaler utanför Stockholm 

Vi erbjuder ljusa, nyligen renoverade konferenslokaler och mötesrum med olika möbleringsmöjligheter och teknik. Är ni ute efter en konferenslokal med mer avskildhet och det lilla extra finns salen Johan Skytte. Bokar ni en konferens här har ni Herrgården för er själva, och en egen konferensvärdinna som tar hand om bara er.

Kapacitet i våra konferenslokaler

Småland

Småland ligger i Skyttegården och är vår största lokal. Det är högt till tak och ventilationen är koldioxidstyrd för att säkerställa god syrenivå. Här har ni en egen utgång till terrassen med utsikt över Mälaren. Tekniken är ny och lättanvänd, det finns hörslinga, trådlösa mikrofoner och myggor.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
96 130 44 80 20 140

Västerbotten

Västerbotten ligger i Skyttegården med utsikt över parken och Mälaren. Här är högt till tak och även här finns koldioxidstyrd ventilation.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
40 50 24 36 16 70

Vimmerby

Vimmerby har högt till tak och god akustik. Tekniken är ny, enkel användning står i fokus och ventilationen är koldioxidstyrd. En TV på 80 tum finns. Lokalen ligger i Skyttegården.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
40 50 24 36 16 70

Älmhult

Älmhult ligger i Skyttegården och precis som i Vimmerby är det här högt till tak och ventilationen är koldioxidstyrd. Här har ni en egen utgång till terrassen med utsikt över Mälaren. Tekniken är ny och lättanvänd, det finns hörslinga, trådlösa mikrofoner och myggor.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
40 50 24 36 16 70

Dalarna

Dalarna ligger i Skyttegården och även här finns en egen utgång till terrassen som har utsikt över Mälaren. Tekniken är lättanvänd och det finns en TV på 80 tum.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
15 20 10 15 12 30

Änglamark

En ljus och trevlig lokal i Skyttegården, med en egen utgång till terrassen som har utsikt över Mälaren. Tekniken är lättanvänd och lokalen har en TV på 80 tum.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
20 25 15 15 12 45

Grupprum

Våra fyra grupprum ligger i direkt anslutning till konferensrummen i Skyttegården. Varje grupprum har en whiteboard och TV på 55 tum med enkel anslutning till egen dator. Våra grupprum rymmer 8–10 personer.

Johan-skytte

Johan Skytte

Johan Skytte ligger i Herrgården med utsikt över Mälaren och herrgårdsparken. Lokalen passar för er som vill ha en lite mer avskild konferens, exempelvis ett styrelsemöte. Alla måltider utom frukost serveras till er i Herrgården och ni har en egen konferensvärdinna som finns på plats för just er.

Skol Bio U-bord Öar Styrelse Kvm
10 17

Boka konferens online

Konferensförfrågan

Boka konferens online

Är ni fler än 40 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en konferensförfrågan istället.

Konferensförfrågan

Du vet väl att du även kan boka din konferens online. Testa vår onlinebokning här.


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Du kan även maila oss på  meet@skytteholm.se, eller ring 08-560 236 00.

Våra konferenspaket

Actionkonferens

Konferens med extra action Helikoptertur, segwayrace och laserlerduveskytte står på schemat. Liksom hemlagad god mat och härlig övernattning och god frukost.

Badkonferens

Badkonferens Håll möte i vår vackra strandpaviljong. Basta, bada i Mälaren och ha möte hos oss på Skytteholm.

Vandringskonferens

Vandringskonferens Ta med kollegorna på en vandringskonferens och ha ett walk and talk-möte.