FIRA KÄRLEKEN HOS OSS

Bröllop i herrgårdsmiljö, på landet utanför Stockholm

En mer romantisk miljö än den vi har omkring Skytteholm får man leta efter. Det är något särskilt med ljuset, lugnet och naturen inpå knuten. Allt detta, och läget så nära Stockholm, skapar den perfekta inramningen för bröllop av alla de slag. Fest och middag har ni antingen i Herrgården, i Skyttegården, i logen eller i tält, beroende på bröllopets storlek och stil. Det finns många fina platsen för vigselceremoni men vill ni hellre gifta er någon annanstans och ha festen hos oss kan entrén göras storslagen. Kom upp på uppfarten i en häftig bil eller med häst och vagn. Eller anländ med ångbåt tillsammans med gästerna.

Låt firandet följa med till nästkommande dag – passa på att bo i vår vackra bröllopssvit med tilltagna ytor som ligger högst upp i herrgården och erbjud dina gäster övernattning i något av våra 74 hotellrum.

Avsluta med ett besök i Strandpaviljongen för ett bastubad och spabehandling.

Kontakta oss gärna för en visning av Skytteholm inför er fest eller ert bröllop, vi vill mer än gärna att ni får uppleva den speciella atmosfären här.

Varmt välkomna!

Mejl: wedding@skytteholm.se, telefon: 08-560 236 00

I kalendariet längre ner på sidan kan du se lediga dagar för bröllopsfirande/fester hos oss.

Fest- och bröllopspaket

Vi erbjuder två middagspaket som passar både för fest och bröllop.

Fest- och bröllopsmenyer

Vi har tagit fram fyra olika menyer som passar både för fester och bröllop.

Festlokaler

Herrgårdsmiljö, logdans eller trädgårdsfest med Mälaren som bakgrund?

Klassisk herrgårdsromantik 

Udden i herrgårdsparken med utsikt över Mälaren är en populär plats att gifta sig på. Efter vigseln kan ni skåla i parken, på innergården eller på Herrgårdens stora terrass. Bröllopsmiddagen kan avnjutas i Herrgårdens matsal som har plats för 82 gäster vid långbord, och kaffe, tårta och avec serveras i salongen. Därefter öppnar vi baren och gör plats för dans. Om ni vill vara i Herrgården men har över 82 gäster kan middagen serveras i Skyttegården och sedan avslutas med fest, bar och dansgolv i Herrgården. Då får ni det bästa av två världar här på Skytteholm.

  • Boka fest eller bröllop

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tillgängliga datum
för fest & bröllop

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
- Tillgänglig
- Bokad

Lantliga vintagebröllop och dans på logen

Vår vackra trälada med högt i tak är som gjord för lantliga, bohemiska vintagebröllop – en perfekt vigselplats bland halmbalar och spetstyger. En avslappnad bröllopsfest har man sedan i trälogen. Här finns plats för upp till 75 sittande matgäster och undervåningen är perfekt som dansgolv. Här finns också en liten scen. Både ladan och logen funkar utmärkt som festlokal sommartid, men är inte uppvärmda på vintern.

Skyttegården 

I Skyttegården som är vår ljusa matsal med utsikt över Mälaren finns det gott om plats för en festligt och modern bröllopsmiddag. Där kan ni även inta kaffe och tårta medan matsalen förvandlas till ett festligt dansgolv. I matsalen finns plats för 149 sittande gäster.

Utomhusbröllop

För stora sällskap som inte får plats i våra lokaler eller mindre sällskap som vill vara utomhus kan vi ordna tältarrangemang i samarbete med Hyrtältet. Dessa tält passa sig väl i Herrgårdsparken och har plats för upp mot 200 personer. Vi kan ordna alla möjliga sorters tält med bland annat transparanta väggar och tak, vackra stolar, bord, kristallkronor och skira tyger för rätt känsla. Brudskål, middag och fest, allt på samma plats!

Bröllopssvit och övernattande gäster

Självklart kan bröllopsgästerna sova kvar hos oss. Vi har totalt 74 rum inklusive bröllopssviten. Alla rum är dubbelrum, några av rummen har bäddsoffa så de familjer som har med sig barn får plats. Handikappanpassat rum finns. I Herrgården ligger bröllopssviten och två dubbelrum på en egen liten våning, perfekt för er och ert brudfölje om ni vill göra er i ordning tillsammans. I våra två flyglar finns totalt 13 rum och i Skyttegården finns 58 rum.