Våra festlokaler

Herrgård, trädgård eller ladugård?

På Skytteholm är du på landet, fast det bara ligger drygt 30 minuter från Stockholm. Vi erbjuder festlokaler för de flesta tillställningar. Välj mellan stilig herrgårdsmiljö, bondromantik och dans på loge, moderna lokaler med utsikt eller den svenska naturen som festlokal.

Våra festlokaler

Skyttegården

I Skyttegården som är vår ljusa matsal med utsikt över Mälaren finns det gott om plats för fester. På övervåningen kan vi servera kaffe och tårta medan matsalen förvandlas till dansgolv. I matsalen finns plats för 148 sittande gäster.

Herrgården

I Herrgården har det anordnats otaliga fester och bröllop. Den stilfulla miljön och historiens vingslag skapar en vacker inramning till middagar, bjudningar och fester av alla de slag. Matsalen har plats för 82 gäster vid långbord, kaffe, tårta och avec serveras i salongen och baren och terrassen på övervåningen bjuder in till fortsatta festligheter efter middagen.

Ladan

Vår råa trälada har trampat jordgolv och högt i tak och är som gjord för lantliga, bohemiska bröllop eller avslappnade mingelfester bland halmbalar och spetstyger. Trägolv kan hyras in och ladan kan dekoreras efter önskemål. Observera att ladan inte är uppvärmd, men fungerar utmärkt som festlokal under sommarhalvåret.

Logen

Bjud upp till logdans i vår charmiga träloge! På övervåningen finns fasta bänkar och bord med sittplatser för upp till 75 matgäster. Här kan vi servera mer rustika middagar eller grillbuffé. Undervåningen är perfekt som dansgolv och här finns även en liten scen. Logen passar för mer avslappnade bröllopsfester, födelsedagsfirande, kickoff, vikingagille, skördefest och afterski. Fantasin sätter gränserna. Logen är ej uppvärmd.

Utomhus

Skytteholm är omgivet av vackra gräsmattor och är en perfekt plats för sommarfester av alla de slag. Udden i herrgårdsparken är en fin plats för vigsel, dop eller andra tillställningar. För stora sällskap som inte får plats i våra lokaler eller mindre sällskap som vill vara utomhus kan vi ordna tältarrangemang i samarbete med Hyrtältet. Dessa tält passa sig väl i Herrgårdsparken och har plats för upp mot 200 personer. Vi kan ordna alla möjliga sorters tält med bland annat transparanta väggar och tak, vackra stolar, bord, kristallkronor och skira tyger för rätt känsla.

  • Boka fest eller bröllop

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tillgängliga datum
för fest & bröllop

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
- Tillgänglig
- Bokad

Boka visning

 Kontakta oss gärna för en visning av Skytteholm inför er fest eller ert bröllop, vi vill mer än gärna att ni får uppleva den speciella atmosfären här.

Mejl: wedding@skytteholm.se, telefon: 08-560 236 00

Varmt välkomna!