false

Qigongretreat & Spa Weekend

Qigongen kommer att ledas av Mi Eriksson. Under helgen kommer ni att få pröva på olika qigongpass och även meditation. Mellan passen kan ni passa på och koppla av i vårt spa eller varför inte ta en promenad i vår vackra miljö. En gemensam tvårättersmiddag serveras på kvällen och efter en god natts sömn väntar en härlig frukostbuffé.

Bär sköna kläder som är enkla att röra sig i.

Paketet inkluderar:
Qigongpass
Meditation
Eftermiddagsfika
Tillträde Nordic SPA
Tvårättersmiddag
Övernattning & frukost

Mer om Mi Eriksson:
Mi har utövat qigong sedan 1998. Mileder qigongklasser flera gånger i veckan och håller i enskilda kurser. Läs mer om Mi och hennes verksamhet här.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Fredagar med livemusik

Fredagar med livemusik Benny Guran One Man Band kommer till oss utvalda fredagar och underhåller.

Yogaretreat & Spa Weekend

Upplev ett dygn av total avkoppling och återhämtning vid Mälarens strand. Ett Yogaretreat som passar både nybörjare och erfarna yogis. Den perfekta uppladdningen inför hösten!

Drop-in vigsel

Drop-in vigsel den 19 oktober Vi ordnar vigselceremoni, två vittnen och lån av brudbukett. Kom som ni är eller bjud med närmsta vännerna och familj att bo kvar och fira med er.

Dagspa Stockholm

Dagspa med frukost eller lunch Kombinera ett besök på Nordic SPA med frukostbuffé eller dagens lunch i vår restaurang i Skyttegården.

Herrgårdsjul med spa

Fira julen på Skytteholm. Fira med julbord, staycation eller konferens. Vi utlovar ett utsökt, traditionellt och vällagat julbord.

Golf weekend

Golf weekend. Greenfee at Mälarö Golf Club, access to our beautiful relax, a three course dinner and accomodation in a double room.