HÄMTA KRAFT FRÅN DEN NORDISKA NATUREN

Välkommen till Nordic Spa

Andas in. Andas ut. Fyll lungorna med naturens krispiga, friska luft.
Låt lugnet sakta sippra in i kroppen. I alla dina sinnen.
Stilla tankarna med Mälarens vågskvalp. Omfamnas av skogens varma
dofter. Blunda och låt eldens dova knaster vara allt du hör. På Nordic SPA är det den nordiska naturens kontraster som spelar huvudrollen. Kontraster vi nordbor finner lugn och känner oss hemma i.

Våra behandlingar

Jord

En våning ner där relaxen och behandlingsrummen är placerade så har vi temat JORD. Här kan man också göra egna ritualer som säljs i paket i bl a receptionen.

Vatten

Poolen representerar elementet VATTEN, samt Mälaren där man kan ta ett dopp under alla årets tider.

Eld

Bastupaviljongen representerar ELD och är en del av Nordic SPA. Här finner man bastu och bästa möjligheterna för att genomföra sina egna SPA ritualer.

Luft

Vårt sista element är LUFT och det representeras via motionsspåren samt områdena runt och mellan byggnaderna. Längs den ”röda” slingan finns även lite extra motionstips från Nordic SPA.

Jord, vatten, eld och luft

Vårt Nordic SPA består av Fyra element – De inkluderar en tempererad utomhuspool, Bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor.

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelningen som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling.

Ca 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar. För er som vill ha extra frisk luft passar på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller lite roliga motionsövningar för er som vill det där lilla extra.

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till.

Vänligen observera att Nordic SPA har 16-årsgräns.

Tips – köp till vår ritual att utföra i relaxloungen eller i bastupaviljongen. Den fräcka lilla tygpåsen innehåller bland annat skrubb, ansiktsmask och lotion.

Våra sparitualer

Spaerbjudanden

Dagspa

Dagspa med frukost eller lunch Kombinera ett besök på Nordic SPA med frukostbuffé eller dagens lunch i vår restaurang i Skyttegården.

Kontakta oss

RECEPTION

Mejl:  welcome@skytteholm.se

Telefon:  08-560 236 00

 

RESTAURANG

Mejl:  eat@skytteholm.se

Telefon:  08-560 236 00

 

Upplev Skytteholm