Padel

Padel

Vi erbjuder två nybyggda padelbanor med utsikt över Mälarens glittrande vatten

Våra utomhus padelbanor invigdes sensommaren 2021. Spela en match med vänner eller kollegor eller ordna en turnering hos oss. I vår bastupaviljong finns en stor bastu, två rykande varma badtunnor och möjlighet till kallbad i Mälaren, passa på att boka in en stund här efter matchen. I Skyttegården finns ett nyrenoverat gym, matsal, bar, utomhus pool och vårt Nordic Spa. Allt detta går självklart att kombinera med padelspel.

Padelkonferens på Skytteholm

Omklädningsrum och toalett finns då receptionen är bemannad. Under receptionens öppettider finns även rack att hyra och bollar att köpa. Se aktuella öppettider här
Gratis parkeringsplatser för er som bokat padelbana finns att tillgå på området.

 

Under vintertid kan banan öppettider variera. Boka och få information om vinterspel via receptionen welcome@skytteholm.se

Padel erbjudanden

Padel och gym

Höst upp i Skyttegården ligger vårt nyrenoverade gym. I gymmet finns ett antal träningsmaskiner och även fri vikter. Kombinera padelspel med ett besök i vårt gym. Tyvärr har vi inget omklädningsrum redo än. Det kommer finnas när vårt Nordic SPA står redo vintern 2021/2022. Men varför inte köra ett gympass hos oss och avsluta med en padelmatch innan hemgång.

Padel och entré till bastupaviljongen

I vår strandpaviljong finns en bastu, omklädningsrum och möjlighet till kallbad i Mälaren. Boka en padelbana och koppla sedan av med goda vänner i den varma bastun. Beställ in en öl eller två och njut av livets goda.
Strandpaviljongen renoveras och är stängd 11-31/10.

Boka entré till strandpaviljongen, gymmet eller bord i retaurangen via welcome@skytteholm.se och padelspel via MATCHi

Padel och lunch

Boka lunch i vår restaurang i samband med din padelbokning. Lunchen serveras regel måndag-fredag i Skyttegården men öppettiderna kan variera så förbokning krävs.

Boka rum