Vakna till fågelkvitter och vågbrus

Boka rum

Naturnära hotellrum utanför Stockholm

Sov gott och vakna till fågelkvitter och vågornas mjuka brus vid Mälarens strand. På Skytteholm har vi möjlighet att välkomna 148 gäster och våra hotellrum är fördelade mellan Skyttegården, Herrgården och de vackra flyglarna. Mellan Skyttegården och Herrgården är det en cirka 300 meter lång upplyst gångväg. Våra hotellrum i Skyttegården har utsikt mot vår uppvärmda pool eller mot rogivande skogsparti.

Våra hotellrum

Skyttegården

I Skyttegården ligger våra 58 standardrum. Alla rum är dubbelrum och 54 av dem är med två enkelsängar, wifi, tv, vattenkokare, strykjärn, dusch och wc.

Herrgårdsflyglarna

Våra 13 herrgårdsrum är lite exklusivare och ligger i de två herrgårdsflyglarna. Många av dem har utsikt över Mälaren och alla är utrustade med wifi, tv, vattenkokare, strykjärn, dusch och wc.

Bröllopssviten

Vår vackra bröllopssvit är en juniorsvit och ligger högst upp i Herrgården med utsikt över parken . Den består av två rum och ett stort badrum med badkar, dusch och wc. Bröllopssviten ligger på en egen våning tillsammans med två dubbelrum. Perfekt för bröllopspar och brudfölje som vill ha lite avskildhet.

Hotellerbjudanden

Egentid på Skytteholm

Frukost, lunch och middag

På Skytteholm serverar vi det bästa av Sverige och svenska traditioner, men i en uppgraderad version, med en personlig touch och alltid med finess.