false

Herrgårdsjul med spa

Fira Herrgårdsjul med spa på naturnära Skytteholm.

Upplev en rofylld julmiddag på naturnära Skytteholm. Vi dukar upp julbord i Herrgården, njut av traditionell julmat efter avkoppling i Nordic Spa med bad och värmande bastubad. Vi lägger stort fokus på vår mat som är vällagad ifrån grunden.

Checka in under eftermiddagen, koppla av och njut av naturen omkring. Beställ kanske något värmande att dricka och må gott i sällskap av de du tycker om. Under eftermiddagen kan ni koppla av i vår spa- och relaxavdelning, bada bastu och njut av den vackra utsikten. Bada i någon av våra varma tunnor eller i vår uppvärmda utomhuspool, drick en drink från någon av våra dagbäddar och läs en bra bok.

Ta en härlig promenad i våra vackra omgivningar eller mys på rummet. Mot kvällningen dukar vi upp vårt traditionella och klassiska julbord i Herrgården. Njut av varm glögg och klassiska rätter som sill och kallskuret i alla dess slag, julskinka, hemrullade köttbullar och allt annat du kan önska. Gottebordet är självklart fyllt med godsaker! Avrunda med en kopp kaffe, spela biljard och somna sedan skönt i något av våra hotellrum och vakna upp utvilade till en härlig långfrukost.

Tid för middag
I nästa steg av bokningen väljer ni tid för middag i Herrgården, vi har två stycken sittningar: 17.00 eller 19.00.

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online.
Kontakta receptionen på welcome@skytteholm.se så hjälper vi till att boka in det.

I våra boendepaket ingår två timmars inträde till Nordic Spa.
Vänligen observera att Nordic Spa har 13-årsgräns.

Vårt Nordic Spa består av fyra element – jord, vatten, eld och luft. De inkluderar en tempererad utomhuspool, bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor. På Nordic Spa är det den nordiska naturens kontraster som spelar huvudrollen. Kontraster vi nordbor finner lugn och känner oss hemma i.

Hämta kraft från den nordiska naturen och koppla av genom att unna dig en spabehandling på vårt Nordic Spa. Välj bland massage, kropps- eller ansiktsbehandling.

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelning som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling.

Cirka 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar.

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till. Ni som vill ha lite extra frisk luft kan även passa på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller några roliga motionsövningar som passar perfekt för er som vill det där lilla extra.

Välkommen till en traditionell och rogivande jul på Skytteholm.

I paketet ingår
Glögg
Tillgång till Nordic Spa 2 timmar
Tillgång till gym
Frukost
Traditionellt julbord i Herrgården

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Qigongretreat & Spa

Qigongretreat & Spa Weekend Qigongen kommer att ledas av Mi Eriksson som har utövat qigong sedan 1998.

Fredagar med livemusik

Fredagar med livemusik Benny Guran One Man Band kommer till oss utvalda fredagar och underhåller.

Yogaretreat & Spa Weekend

Upplev ett dygn av total avkoppling och återhämtning vid Mälarens strand. Ett Yogaretreat som passar både nybörjare och erfarna yogis. Den perfekta uppladdningen inför hösten!

Drop-in vigsel

Drop-in vigsel den 19 oktober Vi ordnar vigselceremoni, två vittnen och lån av brudbukett. Kom som ni är eller bjud med närmsta vännerna och familj att bo kvar och fira med er.

Dagspa Stockholm

Dagspa med frukost eller lunch Kombinera ett besök på Nordic SPA med frukostbuffé eller dagens lunch i vår restaurang i Skyttegården.

Julafton på Skytteholm

Fira julafton på Skytteholm med klassiskt julbord och bastubad i avkopplande miljö. Mys med SPA, härliga promenader och vällagat julbord.