false

Jul på Skytteholm och Nordic SPA

Vårt klassiska julbord serveras torsdag – lördag under perioden 22 november – 24 december.

Vi har två sittningar varje dag, 17.00 eller 19.30.

På Skytteholm dukar vi upp ett traditionellt svenskt julbord i vår vackra matsal i Herrgården.
Ni välkomnas med glögg och pepparkakor och därefter vankas vårt hemlagade julbord som har det mesta man kan önska. Visste du att det finns en turordning för hur julbordet ska ätas, enligt den legendariska restaurangmannen Tore Wretman? Fem gånger ska man hämta mat och varje tallrik har ett tema: S.O.S. (smör, ost, sill), fiskrätter, kallskuret, småvarmt och slutligen julbordets söta desserter som väntar på ett härligt gottebord.

Julbord med familjen

Ta med nära och kära eller en god vän och njut av julbordets alla läckerheter hos oss.
Pris för årets julbord inklusive gottebord är 855 kr, barn 5-12 år 395 kr.

Möte, företagsfest eller kickoff

I år serverar vi ett klassiskt julbord under torsdag-lördag och måndag – onsdagar serveras en trerätters middag i Skyttegården. Hos oss finns både stor och små mötesrum, härliga natur och underbart gott fika. Vi ordnar fantastiska julfester och skräddarsyr givetvis det event som passar just er. Kontakta oss för offert meet@skytteholm.se eller 08-560 236 00

Önskar ni julbord måndag till onsdag under ovanstående period är ni välkomna att kontakta oss för en offert.

Fira julen med en staycation –  Herrgårdsjul med spa

Checka in under eftermiddagen, koppla av och njut av naturen omkring. Beställ kanske något värmande att dricka och må gott i sällskap av de du tycker om. Under eftermiddagen kan ni koppla av i vår spa- och relaxavdelning, bada bastu och njut av den vackra utsikten. Bada i någon av våra varma tunnor eller i vår uppvärmda utomhuspool, drick en drink från någon av våra dagbäddar och läs en bra bok.

Ta en härlig promenad i våra vackra omgivningar eller mys på rummet. Mot kvällningen dukar vi upp vårt traditionella och klassiska julbord i Herrgården. Njut av varm glögg och klassiska rätter som sill och kallskuret i alla dess slag, julskinka, hemrullade köttbullar och allt annat du kan önska. Gottebordet är självklart fyllt med godsaker! Avrunda med en kopp kaffe, spela biljard och somna sedan skönt i något av våra hotellrum och vakna upp utvilade till en härlig långfrukost.

Herrgårdsjul med spa inkluderar:
Glögg
Traditionellt julbord i Herrgården
Tillgång till Nordic SPA
Övernattning med frukostbuffé