false

Jul på Skytteholm och Nordic SPA

Vårt klassiska julbord serveras torsdag – lördag under perioden 25 november – 17 december.

Vi har två sittningar varje dag, 17.00 eller 19.30.

På Skytteholm dukar vi upp ett traditionellt svenskt julbord i vår vackra matsal på Skyttegården.
Ni välkomnas med glögg och pepparkakor och därefter vankas vårt hemlagade julbord som har det mesta man kan önska. Visste du att det finns en turordning för hur julbordet ska ätas, enligt den legendariska restaurangmannen Tore Wretman? Fem gånger ska man hämta mat och varje tallrik har ett tema: S.O.S. (smör, ost, sill), fiskrätter, kallskuret, småvarmt och slutligen julbordets söta desserter som väntar på ett härligt gottebord.

Julbord med familjen

Ta med nära och kära eller en god vän och njut av julbordets alla läckerheter hos oss.
Pris för årets julbord inklusive gottebord är 855 kr, barn 5-12 år 395 kr.

Möte, företagsfest eller kickoff

I år serverar vi ett klassiskt julbord under torsdag-lördag och måndag – onsdagar serveras en trerätters middag i Skyttegården. Hos oss finns både stor och små mötesrum, härliga natur och underbart gott fika. Vi ordnar fantastiska julfester och skräddarsyr givetvis det event som passar just er. Kontakta oss för offert meet@skytteholm.se eller 08-560 236 00

Önskar ni julbord måndag till onsdag under ovanstående period är ni välkomna att kontakta oss för en offert.

Fira julen med en staycation –  klassiskt julbord och Nordic SPA

Checka in i något av våra fina hotellrum, ta en promenad i skogarna kring oss. Värm dig sedan i vår bastu i Bastupaviljongen och för den modige väntar kanske ett iskallt dopp i Mälaren. Kvällen börjar med glögg och därefter väntar vårt dignande julbord. Vi dukar det upp klassiska rätter så som sill och kallskuret i alla dess slag, julskinka, hemrullade köttbullar och allt annat du kan önska. Efter det kalla och småvarma väntar ett härligt gottebordet sprängfyllt med bakverk, godsaker och praliner. Köp något gott till kaffet i baren eller varför inte en drink eller två. Somna sedan skönt i något av våra fina hotellrum och vakna upp utvilade till en härligt frukostbuffé.

Klassiskt julbord och Nordic SPA inkluderar:
Glögg
Klassiskt julbord
Gottebord
Tillgång till Nordic SPA
Övernattning med frukostbuffé