false

Julen på Skytteholm

På Skytteholm dukar vi upp ett traditionellt svenskt julbord. I år dukar vi upp julbordet i vår vackra herrgård.
Ni välkomnas med glögg och pepparkakor och därefter vankas vårt hemlagade julbord som har det mesta man kan önska. Enligt den svenska traditionen ska man gå fem varv och äta sig igenom S.O.S. (smör, ost, sill), fiskrätter, kallskuret, småvarmt och slutligen julbordets söta desserter. Och inte nog med det – efter julbordet väntar ett härligt gottebord.

Julbord 2021 serveras torsdag – lördag under perioden 26 november –18 december.

Möte, företagsfest eller kickoff

I år serverar vi ett klassiskt julbord i vår vackra herrgård under torsdag-lördag. Måndag – onsdagar serveras en trerätters julinspirerad middag i Skyttegården. Hos oss finns både stor och små mötesrum, härliga natur och underbart gott fika. Vi ordnar fantastiska julfester och skräddarsyr givetvis det event som passar just er. Kontakta oss för offert meet@skytteholm.se eller 08-560 236 00

Önskar ni julbord måndag till onsdag under ovanstående period är ni välkomna att kontakta oss för en offert.

Julbord med familjen

Ta med nära och kära eller en god vän och njut av julbordets alla läckerheter hos oss.
Pris för årets julbord inklusive gottebord är 695 kr, barn 5-12 år 295 kr.
Boka bord här

Fira julen med en staycation

Checka in i något av våra fina hotellrum i herrgårdens flyglar, ta en promenad i skogarna kring oss. Värm dig sedan i vår bastu i Strandpaviljongen och för den modige väntar kanske ett iskallt dopp i Mälaren. Kvällen börjar med glögg och därefter väntar vårt dignande julbord. Vi dukar det upp klassiska rätter så som sill och kallskuret i alla dess slag, julskinka, hemrullade köttbullar och allt annat du kan önska. Efter det kalla och småvarma väntar ett härligt gottebordet sprängfyllt med bakverk, godsaker och praliner. Köp något gott till kaffet i baren eller varför inte en drink eller två. Somna sedan skönt i något av våra fina hotellrum och vakna upp utvilade till en härligt frukostbuffé.

Herrgårdsjul inkluderar:
Glögg
Klassiskt julbord 19.30
Tillgång till bastu och relax
Övernattning i herrgårdsrum
Frukostbuffé