false

Julafton på Skytteholm

Fira julafton med spa på naturnära Skytteholm.

Fira julafton med nära och kära på naturnära Skytteholm och njut av klassiskt julbord i Herrgården, Nordic Spa och bastubad i avkopplande miljö. Vi lägger stort fokus på vår mat som är vällagad ifrån grunden.

Checka in mitt på dagen, koppla av och njut av naturen omkring. Vi serverar skinkmacka, sillar och Jansson till lunch i Skyttegården, beställ något gott att dricka och må gott i sällskap av de du tycker om. Under eftermiddagen kanske ni vill ta ett friskt juldopp i Mälaren eller bara koppla av i den varma bastun och titta på den vackra utsikten. Bada i någon av våra varma tunnor eller i vår uppvärmda utomhuspool, ta en drink i någon av våra dagbäddar och upplev en riktigt fröjdefull jul.

När klockan slår 15.00 går det självklart att se på Kalle Anka på hotellrummet för den som önskar. Ta en promenad i våra omgivningar eller mys på rummet. Mot kvällningen dukar vi upp vårt traditionella och klassiska julbord i Herrgården. Njut av varm glögg och klassiska rätter som sill och kallskuret i alla dess slag, julskinka, hemrullade köttbullar och allt annat du kan önska. Gottebordet är självklart fyllt med godsaker! Avrunda med en kopp kaffe, spela biljard och somna sedan skönt i något av våra hotellrum och vakna upp utvilade till en härlig långfrukost på juldagen.

Tid för lunch och middag
Lunchen serveras vid ankomst mellan klockan 12.00-13.00 i Skyttegården. Middagen serveras klockan 18.00 i Herrgården.

Transport?
Vi erbjuder oss att ordna transport till och från midnattsmässa alternativt julotta. Kontakta welcome@skytteholm.se för mer information.

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online.
Kontakta receptionen på welcome@skytteholm.se så hjälper vi till att boka in det.

I våra boendepaket ingår två timmars inträde till Nordic Spa.
Vänligen observera att Nordic Spa har 13-årsgräns.

Vårt Nordic Spa består av fyra element – jord, vatten, eld och luft. De inkluderar en tempererad utomhuspool, bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor. På Nordic Spa är det den nordiska naturens kontraster som spelar huvudrollen. Kontraster vi nordbor finner lugn och känner oss hemma i.

Hämta kraft från den nordiska naturen och koppla av genom att unna dig en spabehandling på vårt Nordic Spa.

Välj bland massage, kropps- eller ansiktsbehandling. Du bokar din tid direkt här.

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelning som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling.

Cirka 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar.

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till. Ni som vill ha lite extra frisk luft kan även passa på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller några roliga motionsövningar som passar perfekt för er som vill det där lilla extra.

I paketet ingår:
Glögg
Skinkmackelunch med sillar & Jansson
Tillgång till Nordic Spa 2 timmar
Tillgång till gym
Julbord i Herrgården 18.00
Frukost

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Qigongretreat & Spa

Qigongretreat & Spa Weekend Qigongen kommer att ledas av Mi Eriksson som har utövat qigong sedan 1998.

Fredagar med livemusik

Fredagar med livemusik Benny Guran One Man Band kommer till oss utvalda fredagar och underhåller.

Yogaretreat & Spa Weekend

Upplev ett dygn av total avkoppling och återhämtning vid Mälarens strand. Ett Yogaretreat som passar både nybörjare och erfarna yogis. Den perfekta uppladdningen inför hösten!

Drop-in vigsel

Drop-in vigsel den 19 oktober Vi ordnar vigselceremoni, två vittnen och lån av brudbukett. Kom som ni är eller bjud med närmsta vännerna och familj att bo kvar och fira med er.

Dagspa Stockholm

Dagspa med frukost eller lunch Kombinera ett besök på Nordic SPA med frukostbuffé eller dagens lunch i vår restaurang i Skyttegården.

Herrgårdsjul med spa

Fira julen på Skytteholm. Fira med julbord, staycation eller konferens. Vi utlovar ett utsökt, traditionellt och vällagat julbord.