false

Julafton på Skytteholm

Fira julafton på Skytteholm med klassiskt julbord och bastubad i avkopplande miljö.

Vi lägger stort fokus på vår mat som alltid är vällagad och lagad ifrån grunden. De svenska traditionerna ligger oss varmt om hjärtat både när det gäller matlagning och i detaljer.
Checka in och koppla av. Njut av naturen omkring oss, ta ett friskt dopp i Mälaren och koppla av i den varma bastun och njut av den vackra utsikten över Mälaren. Installera er i något av våra fina hotellrum. Klockan 15.00 visas Kalle Anka på storbild för den som önskar. Njut av glögg och pepparkakor vid brasans sken i lobbyn eller mys på hotellrummet. På kvällen står vårt fantastiska julbord uppdukat i matsalen i Skyttegården. Julbordet bjuder på klassiska rätter så som sill och kallskuret i alla dess slag, julskinka, hemrullade köttbullar och allt annat du kan önska. Gottebordet är fyllt med godsaker och kaffet rykande varmt. Somna sedan skönt i något av våra fina hotellrum och vakna upp utvilade till en härlig frukostbuffé.

Tips! Köp till en flaska bubbel till rummet. Bubbel och andra tillval finns i nästa steg av bokningen.

Julbordet serveras från 17.00 och vi håller begränsningar i antal gäster/sittning för att skapa en så luftig och säker miljö som möjligt.
Julafton firas i Skyttegården och incheckning 24/12 sker från 14.00.

I paketet ingår:
Glögg
Liten julklapp på hotellrummet
Kalle Anka på storbild
Tillgång till sjöbastu & relax
Julbord
Övernattning
Frukostbuffé

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men tyvärr är inte alla bokningsbara online.
Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Motivationshelg

Hitta balansen i livet, njut och träna tillsammans med Elin Härkönen. En motivationshelg med BREAK IT and you will MAKE IT på skytteholm

Julen på Skytteholm

Fira julen på Skytteholm. Fira med julbord, staycation eller konferens. Vi utlovar ett utsökt, traditionellt och vällagat julbord.

Nyår med gourmetmiddag

Fira in 2021 med gourmetmiddag, champagne och basturelax. njut av lugnet på Skytteholm och fira in det nya året på Skytteholm