[Fi:ka] på Skytteholm andas barndomsminnen och syrénberså

[Fi:ka] på Skytteholm grundar sig i den svenska matfilosofin. På Skytteholm tycker man att [Fi:ka] är livsviktigt! De är när man fikar tillsammans som underverk sker tror vi. Vid fikat på förmiddagen dukas nybakat bröd och tillbehör upp så att du själv får göra din egen smörgås med smaker från Sverige. Köttbullemacka, äggmacka eller kanske räkmacka – valet är ditt!

– Klassiskt fikabröd är något vi kan. På fikapausen under eftermiddagen hos oss finns det något för alla. Svenskt fikabröd när det är som bäst. Kom ut till oss och [Fi:ka], säger Lotta Ahlin, Hotelldirektör på Skytteholm Hotell & Konferens.Skytteholms matfilosofi är något du kommer att märka oavsett om du kommer hit som privatperson, konferensgäst eller festdeltagare.

På Skytteholm serveras det bästa av  Sverige och svenska traditioner, i en uppgraderad version, med en personlig touch och alltid med finess. Man tar fasta på svenska detaljer, almanackans dagar, på svenska maträtter och bakverk.

Läs mer om Skytteholm och boka er konferens.

Inlägget [Fi:ka] på Skytteholm andas barndomsminnen och syrénberså dök först upp på Stockholm Meeting Selection.

VI ÄR SAFE TO VISIT

Hotell räknas inte som en allmän sammankomst. Läs mer om vad som gäller hos oss, vilka möjligheter som finns för att ses avskilt och hur vi arbetar för att minska smittspridningen av Covid-19.

Här hittar du svar på dina frågor

 

 

Presentkort

Skäm bort någon med en lyxig upplevelse.  Sätt guldkant på tillvaron med en hotellnatt, weekendpaket eller middag på Skytteholm.

Köp ditt presentkort här