Premiär för ny butik på Skytteholm Hotell & Konferens

Som ett steg i att ytterligare utveckla Skytteholms populära svenska koncept har nu en butik öppnats i anslutning till receptionen. I Skytteholms butik hittar du produkter med anknytning till det typiskt svenska. I strategin gällande sortiment värnar Skytteholm om lokala aktörer och senast in, med delar av sortimentet, är exempelvis Ekerö Keramik.

I butiken finner du också varor som gör de flesta nostalgiska i form av klassiskt svenskt godis. Du har även möjlighet att köpa produkter med Skytteholms egna och unika mönster.

Boka konferens på Skytteholm Hotell & Ekerö

På Skytteholm älskar man fikabröd och du kan köpa med dig lite av Skytteholm i form av hembakta kakor. Köp med hem och bjud nära och kära på riktigt gott fika. Får man smak för Skytteholms hemlagade sylt så går även den att köpa i butiken.

Butiken ligger i anslutning till receptionen och den är öppen alla dagar då hotellet håller öppet, från öppning till stängning. Välkommen till Skytteholms butik!
Inlägget Premiär för ny butik på Skytteholm Hotell & Konferens dök först upp på Stockholm Meeting Selection.

VI ÄR SAFE TO VISIT

Hotell räknas inte som en allmän sammankomst. Läs mer om vad som gäller hos oss, vilka möjligheter som finns för att ses avskilt och hur vi arbetar för att minska smittspridningen av Covid-19.

Här hittar du svar på dina frågor

 

 

Presentkort

Skäm bort någon med en lyxig upplevelse.  Sätt guldkant på tillvaron med en hotellnatt, weekendpaket eller middag på Skytteholm.

Köp ditt presentkort här