false

Matfilosofi på Skytteholm

På Skytteholm serverar vi det bästa av Sverige och svenska traditioner, i en uppgraderad version, med en personlig touch och alltid med finess. I detaljerna sitter den gastronomiska helhetsupplevelsen. Vi tar fasta på det svenska och almanackans dagar i vår matfilosofi och du ska alltid känna av vår omsorg och eftertanke när du får din tallrik till bordet. Vi arbetar med svenska råvaror och vad den svenska naturen har att erbjuda, efter säsong. Vi är måna om kvalité för bästa tänkbara smakupplevelse. Vällagade svenska smaker följer som en röd tråd under tiden du spenderar hos oss på Skytteholm.

Under frukosten kan du njuta av svenska charkuterier, ostar och givetvis klassik svensk sill. Till förmiddagsfika dukar vi upp med nybakat bröd och tillbehör så att du själv gör din egen smörgås med smaker från Sverige. Köttbullemacka, ägg- & kaviarmacka eller kanske räkmacka – valet är ditt!

Under lunchen serveras en matig lunchbuffé med klassiska husmansrätter tillsammans med sill, ett urval svenska ostar samt en väl tilltagen och rustik salladsbuffé.

Fikabröd är något vi kan. På fikapausen under eftermiddagen finns det något för alla. Svenskt fikabröd som andas barndomsminnen och syrénberså. Till middag serverar vi klassiska svenska smaker i en mer stilfull tappning och anpassat för att kombinera med goda viner. Självklart njuter du av vårt nybakade bröd till alla våra sittningar.

Vi erbjuder även lyxiga bröllops- och festmenyer med vår matfilosofi som grund.

Välkommen och njut av alldeles lagom svensk mat hos oss på Skytteholm!