Influenser från svenska köket – ny matfilosofi på Skytteholm

På Skytteholm serveras nu det bästa av Sverige och svenska traditioner, i en uppgraderad version, med en personlig touch och alltid med finess. I detaljerna sitter den gastronomiska helhetsupplevelsen. På Skytteholm tar man fasta på det svenska och almanackans dagar i matfilosofin ska man alltid känna av omsorg och eftertanke när du får din tallrik till bordet. 

– Vi arbetar med svenska råvaror och vad den svenska naturen har att erbjuda, efter säsong. Vi är måna om kvalité för bästa tänkbara smakupplevelse. Vällagade svenska smaker följer som en röd tråd under tiden du spenderar hos oss på Skytteholm, säger Lotta Ahlin, Hotelldirektör på Skytteholm Hotell & Konferens.

Under frukosten kan du njuta av svenska charkuterier, ostar och givetvis klassik svensk sill. Till förmiddagsfika dukas nybakat bröd och tillbehör upp så att du själv gör din egen smörgås med smaker från Sverige. Köttbullemacka, ägg- & kaviarmacka eller kanske räkmacka – valet är ditt!Boka konferens på Skytteholm Hotell & Konferens Ekerö 

Under lunchen serveras en matig lunchbuffé med klassiska husmansrätter tillsammans med sill, ett urval svenska ostar samt en väl tilltagen och rustik salladsbuffé.Fikabröd är något man kan på Skytteholm. På fikapausen under eftermiddagen finns det något för alla. Svenskt fikabröd som andas barndomsminnen och syrénberså. Till middag serveras klassiska svenska smaker i en mer stilfull tappning och anpassat för att kombinera med goda viner. Självklart njuter du av Skytteholms nybakade bröd till alla sittningar.

Skytteholm erbjuder även lyxiga bröllops- och festmenyer med matfilosofin som grund.

Välkommen och njut av alldeles lagom svensk mat på konferensen, mötet eller festen på Skytteholm!

Inlägget Influenser från svenska köket – ny matfilosofi på Skytteholm dök först upp på Stockholm Meeting Selection.

VI ÄR SAFE TO VISIT

Hotell räknas inte som en allmän sammankomst. Läs mer om vad som gäller hos oss, vilka möjligheter som finns för att ses avskilt och hur vi arbetar för att minska smittspridningen av Covid-19.

Här hittar du svar på dina frågor

 

 

Presentkort

Skäm bort någon med en lyxig upplevelse.  Sätt guldkant på tillvaron med en hotellnatt, weekendpaket eller middag på Skytteholm.

Köp ditt presentkort här