Visa orginalspråket

Ta med hunden på slottsweekend

Ta med hunden på slottsweekend? Inga problem, tycker Torbjörn Blomqvist, ägare till Stockholm Meeting Selection och till Shaddy och Sammi, två Salukihundar som följer honom vart han än går.

– En hund är en del av familjen och ska därför vara ett självklart sällskap när man vill unna sig livets goda, säger han.

Lyxigt hundvälkomnande
På Stockholm Meeting Selections slott, hotell och mötesplatser accepterar man inte bara hundar, här gör man mer än så. På Ulfsunda Slott kan man till exempel boka ett särskilt hundpaket, så kallat Best Friend-paket. Det innehåller ett lyxigt välkomnande på rummet med bland annat en egen säng, godis, handduk, schampo och två matskålar till hunden.

Skänker pengar till Hundstallet
För varje sålt Best Friend-paket skänker Ulfsunda Slott dessutom 50 kronor till Hundstallet i Bromma, en ideell förening som tar emot hemlösa hundar och hittar nya hem till dem.

En hundpromenad i slottsträdgårdar och parker
Fler av Stockholm Meeting Selections slott och hotell har vackra parker och grönområden direkt utanför dörren och är perfekta för en mer eller mindre stillsam hundpromenad. Åkeshofs Slott i Bromma ligger till exempel direkt i anslutning till Judarskogens naturreservat och på Rosersbergs Slott utanför Sigtuna kan du promenera på kunglig mark i den pampiga slottsparken.

Men om man är allergisk?
I hundpaketet ingår också tilläggsstädning så nästa hotellgäst kan checka in och trivas utan att behöva nysa.

Hit kan du ta med dig hunden:
Ulfsunda Slott, Bromma
Hesselby Slott, Hässelby
Skytteholm, Ekerö
Näsby Slott, Täby
Åkeshofs Slott, Bromma
Villa Lovik, Lidingö

Här är slotten som erbjuder hundpaket:
Ulfsunda Slott, Bromma
Hesselby Slott, Hässelby
Skytteholm, Ekerö

Inlägget Ta med hunden på slottsweekend dök först upp på Stockholm Meeting Selection.

Summer Staycation Deal

Checka in på en minisemester och njut av sköna sommardagar intill Mälaren! Med vårt erbjudande Summer Staycation Deal får ni dubbelrum, tvårättersmiddag, tillgång till Nordic SPA, fri parkering och en härlig frukostbuffé från endast 1245 kr/person.⁣ Gäller utvalda datum 24/6-18/8 2024 – boka senast 23/6!

Läs mer och boka här >

Här kan du även hitta alla våra konferenserbjudanden >