Lediga tjänster

Restaurangchef

Fine dining eller fun dining?
Tycker du också att det är roligt att kvällens middag blir en överraskning? Att någon har fixat lite extra för dig? Istället för skrynkliga dukar och trista servetter är bordet dukat efter säsongens tema. Gillar du att skämma bort och ge dina gäster en kväll att minnas och som de sen berättar om för dem som inte var där?

Vi söker nu en restaurangchef som tycker det är helt okej att gästerna blev några fler eller några färre.
En person som tror på lagspel och som tycker teamet är viktigare än jaget. Vi har en härlig mix av gäster som vill njuta länge, vara effektiva, festa eller fira sin största dag. Vi älskar bröllop så du får gärna ha varit gift några gånger (eller i alla fall tagit hand om bröllopsfesten).

Som restaurangchef ansvarar du för att våra gäster blir glada, mätta och nöjda. Du trivs i vinkällaren och bjuder gärna på ett glas kylt sauvignon blanc, en yppig chardonnay eller varför inte en filosofisk pinot noir till middagen. Det innebär också att leda och utveckla dina medarbetare, kontakt med våra leverantörer, planering av laguppställningen och att hålla ihop plånboken. Du är också en del av den dagliga lag-uppställningen och är med på resan att utveckla restaurangen och hotellet. Du är gillar ordning och reda, är van att arbeta mot tydliga mål, både ekonomiska och kvalitativa. För dig är det självklart att hjälpa till på andra avdelningar när behov uppstår. Som ledare är du tydlig, prestigelös och lyhörd.

Du ingår i Skytteholms ledningsgrupp. Då arbetstiden är varierande så behöver du ha körkort och tillgång till egen bil.

 

Servis

Till vår restaurang söker vi även servis både för heltid och timanställning för både a la carte, konferens och bröllopsservering.

 

Kock

Vill du vara med och skapa dagens höjdpunkt? Det alla talar om och berättar vidare för andra som inte var där? Nämligen maten! På Skytteholm bjuder vi våra gäster på Livets Goda varje dag oavsett om du är här på konferens, fest eller firar ditt livs största dag!

Vi söker nu en kock med ett brinnande intresse för smaker och matlagning på hög nivå.
Den vi söker bör ha minst 3 års erfarenhet från a la carte, brinner för att

Vi förväntar oss att du:
• Har utbildning inom branschen & är genuint intresserad av matlagning
• Har minst 3 års erfarenhet som kock från a la carte
• tycker om människor, såväl medarbetare som gäster
• har hög arbetsmoral och är flexibel
• gillar att ta egna initiativ
• har B-körkort.

 

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och driva och utveckla restaurang- och matkonceptet på Skytteholm i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

 

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan till lotta.ahlin@skytteholm.se.

 

För frågor om tjänsterna kontakta:
Lotta Ahlin
Platschef Skytteholm Hotell & Konferens
lotta.ahlin@skytteholm.se
telefon 08-578 858 52

 

Stockholm Meeting Selection driver tio hotell och mötesplatser med olika inriktningar i Stockholm med omnejd. Allt från anrika slott och herrgårdar vid vackra sjölägen och kreativa mötesplatser mitt i city. I gruppen ingår Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Ulfsunda Slott, Skytteholm Hotell & Konferens, Näsby Slott, Rosersbergs Slottshotell, Villa Lovik, Bosön, Sturegatan 15 och Restaurang Hantverket. För mer information www.meetingselection.se