Lediga tjänster

Receptionschef

Vi söker en vikarierande receptionschef till vackra Skytteholm Hotell & Konferens på Ekerö.

Tycker du att det roligt när huset är fullt med liv och rörelse? Ser du möjligheter istället för problem?
Vi söker nu en receptionschef som vill erbjuda Livets Goda till våra gäster varje dag. Det innebär att leda, fördela och vara en del av hotellets dagliga arbete så alla våra gäster får uppleva Skytteholm på bästa sätt oavsett om de kommer på bröllop, fest, konferens eller en weekend.

Skytteholm är under utveckling och här har en resa påbörjats – vi vill skapa en destination där våra gäster får lära sig mer om Sveriges historia men med glimten i ögat. Här ska vi fira svenska traditioner, heja på svenska klassiker och skapa rum för personliga möten mellan människor som tycker det är trevligt att ses (IRL ibland).
Skytteholm ingår i familjen Stockholm Meeting Selection (SMS) som driver 10 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda!

Din roll är att ansvara för och driva det dagliga arbetet i reception, konferens, bokning, städ och vaktmästeri samt ansvara för att våra gäster känner sig som hemma. Du gillar att det är snyggt och hemtrevligt omkring dig. Du vill vara med på resan och utveckla hotellets marknadsposition. Du ansvarar för kvalitet, rutiner och lönsamhet.

Vi söker dig som har erfarenhet av att motivera och engagera medarbetarna mot uppsatta mål och driver gärna på. Du är van att ta ansvar och lämnar inget åt slumpen men framförallt har du glimten i ögat.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Om du har erfarenhet av systemen Protel, Upsales och Imbox är det en fördel men inget krav.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och skapa en ny marknadsposition för Skytteholm i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Din arbetsplats är på Skytteholm på Ekerö. Tjänsten är ett vikariat på ett år. Arbetstiderna är förlagda främst måndagar – fredagar på dagtid men det förekommer även kvällstid och helger.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan till lotta.ahlin@skytteholm.se

Tillträde så snart som möjligt. För frågor om tjänsten kontakta:
Lotta Ahlin
Hotelldirektör Skytteholm
lotta.ahlin@skytteholm.se

Servis

Till vår restaurang söker vi även servis både för heltid och timanställning för både a la carte, konferens och bröllopsservering.

Sommarpersonal

Sommarsäsongen närmar sig och vi behöver förstärka vårt team både till frukostserveringen och sommarrestaurangen.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och driva och utveckla restaurang- och matkonceptet på Skytteholm i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Låter detta intressant? Maila ansökan för servis och sommarpersonal till hotelldirektör lotta.ahlin@skytteholm.se

Stockholm Meeting Selection driver tio hotell och mötesplatser med olika inriktningar i Stockholm med omnejd. Allt från anrika slott och herrgårdar vid vackra sjölägen och kreativa mötesplatser mitt i city. I gruppen ingår Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Ulfsunda Slott, Skytteholm Hotell & Konferens, Näsby Slott, Rosersbergs Slottshotell, Villa Lovik, Bosön, Sturegatan 15 och Restaurang Hantverket.
För mer information www.meetingselection.se.