Lediga tjänster

Vi söker en receptionist med hög servicekänsla

Vill du skapa härlig stämning i receptionen på Skytteholm?
Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets hjärta och bli gästens första intryck. Det viktigt att du har hög känsla för service och att du har ambition att ge varje gäst en högklassisk upplevelse.

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:
• In- och utcheckning av gäster – ta emot gäster vid ankomst och avresa.
• Bemanna hotellets telefonväxel och hantering av hotellets mailkorg
• Bidra till merförsäljning
• Svara på frågor från våra gäster
• Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningens mål
• Ta emot bokningar och hantera fakturor
• Kassahantering

Vem är du?
Som person ser vi gärna att du är flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Du brinner för god service, är ansvarsfull och har inga problem med att jobba över avdelningsgränserna. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och alltid ger ett glatt och positivt intryck.

Goda språkkunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Flera språk och erfarenhet av hotellsystemet Protel är meriterande. Vi ser helst att du har minst ett års dokumenterad vana och erfarenhet av arbete i hotellreception.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, på både deltid och heltid. Arbetstiden är efter rullande schema och lönen är enligt avtal med 6 mån provanställning.

Låter detta intressant?
Lämna in din ansökan innan den 10 mars. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Maila din ansökan till karolina.engstrom@skytteholm.se.

Vill du veta mer om tjänsten?
Vänligen kontakta hotellchef Karolina Engström på karolina.engstrom@skytteholm.se.

Välkommen till familjen!

Är du vår nya kock på Skytteholm?

Laga mat med Mälaren som granne! På Skytteholm serverar vi det bästa av Sverige och svenska traditioner, i en uppgraderad version, med en personlig touch och alltid med finess. Vi tar fasta på svenska detaljer, almanackans dagar, på svenska maträtter och bakverk. Vi tar hänsyn till den svenska naturen och vad årstidernas växlingar har att erbjuda. Vår filosofi kommer du att märka oavsett om du kommer hit som privatperson, konferensgäst eller festdeltagare.

Vi söker dig som gillar att arbeta med husmanskost i en modern matkultur, inläggningar, närproducerat och ett skönt häng från morgon tills sena sommar kvällar.

Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet av restaurangkök, Kan arbeta under stress och ha många bollar i luften, kunnig i egenkontroll, beställning av varor, matsäkerhet, och är en flexibel medarbetare.

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
• Du har B körkort

Vi söker både personal för heltid och extra.

Följ med oss på vår resa och få våra gäster att längta, minnas och le – jättemycket, lagom mycket!

Skytteholm ingår i familjen Stockholm Meeting Selection (SMS) som driver 10 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda!

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och skapa en ny marknadsposition för Skytteholm i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Din arbetsplats är på Skytteholm på Ekerö. Schemalagda arbetstider, dag, kväll och helg. Då de kommunala färdmedlen är begränsade är körkort och egen bil nödvändiga.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan till Christoffer Johansson.
Tillträde så snart som möjligt. För frågor om tjänsten kontakta:
Christoffer Johansson
Köksmästare
christoffer.johansson@skytteholm.se

Välkommen till familjen!