Lediga tjänster

Är du vår nya kock på Skytteholm?

Laga mat med Mälaren som granne! På Skytteholm serverar vi det bästa av Sverige och svenska traditioner, i en uppgraderad version, med en personlig touch och alltid med finess. Vi tar fasta på svenska detaljer, almanackans dagar, på svenska maträtter och bakverk. Vi tar hänsyn till den svenska naturen och vad årstidernas växlingar har att erbjuda. Vår filosofi kommer du att märka oavsett om du kommer hit som privatperson, konferensgäst eller festdeltagare.
Du är en glad, kreativ och nytänkande person med ett genuint intresse för matlagning. Du är en lagspelare och kan jobba i ett högt tempo, hantera stress och även vara lösningsorienterad. Hos oss får du arbeta med variation i köket och vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av matlagning och gärna att laga äkta svensk husmanskost med modern touch. Du är en detaljmänniska som tycker presentationen är bärande för helheten. Att du, som oss, alltid sätter gästen i fokus är självklart-

Följ med oss på vår resa och få våra gäster att längta, minnas och le – jättemycket, lagom mycket!

Skytteholm ingår i familjen Stockholm Meeting Selection (SMS) som driver 10 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda!

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och skapa en ny marknadsposition för Skytteholm i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Din arbetsplats är på Skytteholm på Ekerö. Schemalagda arbetstider, dag, kväll och helg. Då de kommunala färdmedlen är begränsade är körkort och egen bil nödvändiga.

Ett plus är om har utbildning i egenkontroll, HACCP.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan till Christoffer Johansson.
Tillträde så snart som möjligt. För frågor om tjänsten kontakta:
Christoffer Johansson
Köksmästare
christoffer.johansson@skytteholm.se

Välkommen till familjen!

Hovmästare

Fine dining eller fun dining?
Tycker du också att det är roligt att kvällens middag blir en överraskning? Att någon har fixat lite extra för dig? Istället för skrynkliga dukar och trista servetter är bordet dukat efter säsongens tema. Gillar du att skämma bort och ge dina gäster en kväll att minnas och som de sen berättar om för dem som inte var där?

Vi söker nu en hovmästare som tycker det är helt okej att gästerna blev några fler eller några färre. Vi har en härlig mix av gäster som vill njuta länge, vara effektiva, festa eller fira sin största dag. Vi älskar bröllop och många brudpar väljer att ha sin bröllopsfest hos oss.

Som hovmästare ansvarar du för att våra gäster blir glada, mätta och nöjda och får självklart det bästa tillgängliga bordet även om det innebär att du måsta duka om det under kvällen. Du trivs i vinkällaren och bjuder gärna på ett glas kylt sauvignon blanc, en yppig chardonnay eller varför inte en filosofisk pinot noir till middagen. För dig är det självklart att hjälpa till på andra avdelningar när behov uppstår. Du förstår vikten av att det är de små detaljerna som gör upplevelsen. På Skytteholm älskar vi den svenska kokkonsten tillagad med en modern touch, vår meny utgår från säsongens smaker och tillagas från grunden.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla restaurang- och matkonceptet på Skytteholm i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Din arbetsplats är på Skytteholm på Ekerö. Schemalagda arbetstider, dag, kväll och helg. Då de kommunala färdmedlen är begränsade är körkort och egen bil nödvändiga.

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan till hotelldirektör
Lotta Ahlin,
lotta.ahlin@skytteholm.se