Visa orginalspråket

Stockholm Meeting Selection inleder samarbete med Stockholms Bränneri

Med start i maj ges en unik och oförglömlig smakupplevelse när Stockholm Meeting Selection (SMS) tillsammans med Stockholms Bränneri lanserar sitt samarbete som består av signaturcocktails, ginbar och Gin Makers Dinner. Samarbetet kommer ha sin grund i de tre signaturcocktails som under en längre period experimenterats fram och skapats av mixologerna på Stockholms Bränneri tillsammans med representanter från de olika destinationerna inom SMS.

-Samarbetet mellan Stockholm Meeting Selection och Stockholms Bränneri är en hyllning till vår vision: att bjuda världen på Livets Goda. Att vi inte behöver sträcka oss längre än till Folkungagatan på Södermalm för smaker i världsklass visar prov på var Stockholm befinner sig på den gastronomiska kartan, säger Martin Tallvid, marknadschef för Stockholm Meeting Selection.

-Vi på Stockholms Bränneri tycker det är jättekul att få jobba så nära Stockholm Meetings Selections fina destinationer. Under en tid har vi fått möjligheten att lära känna de fantastiska människorna bakom varje slott, herrgård och spa-hotell där vi gemensamt tagit fram en meny med signaturcocktails som kommer serveras med start i sommar. På SMS destinationer får man uppleva livets goda, och att vi får vara med och bidra till dryckesupplevelsen känns hedrande, säger Alexandra Sandén, Stockholms Bränneri.

Samarbetet innebär också att SMS säkerställer sin dryckesupplevelse även vid större arrangemang som sommarfester och bröllop då arbetet sker med prebatchade cocktails vilket innebär att de tre signaturcocktails som serveras redan är mixade.

-Att arbeta med prebatch är en trend vi ser bland de allra bästa cocktailbarerna runt om i Stockholm och handlar inte alls om något fusk. Det handlar snarare om att kunna leverera på högsta nivå till alla våra gäster och inte tumma på kvalitén även om trycket i baren är högt. Vi har många kommande event i sommar där våra gäster kommer få testa våra nya signaturcocktails, fortsätter Martin Tallvid.

Utöver framtagandet av destinationernas signaturcocktails kommer samarbetet innebära att Näsby Slott i Täby, med stöttning av Stockholms Bränneri, öppnar en sofistikerad, men avslappnad ginbar på slottsterrasen. Där ges gästen självklart möjligheten att njuta av sommaren på en fantastisk terrass, men också chansen att få mer kunskaper om gin och destilleringsprocessen, detta med start den 13 maj.

Även Restaurang Råkoko, på Åkeshofs Slott i Bromma som har en växtbaserad inriktning på menyn, kommer under sommaren tillsammans med Stockholms Bränneri arrangera en ”Gin Makers Dinner” vilket innebär att varje rätt på menyn är kopplad till en för rätten specifik cocktail. Middagen utlovas bli ett kulinariskt äventyr då kockarna på Restaurang Råkoko kommer att skapa rätter som perfekt kompletterar de unika smakerna av Stockholms Bränneris gin.

Inlägget Stockholm Meeting Selection inleder samarbete med Stockholms Bränneri dök först upp på Stockholm Meeting Selection.

Konferensaktiviteter på Skytteholm Ekerö

Förläng sommaren…

Boka ett möte nu!
Passa på att boka just ditt specifika datum för att inte missa en härlig mötesupplevelse hos oss i höst!

Läs mer och skicka oss en förfrågan >

Söker du en privat weekendupplevelse, boka här >