Visa orginalspråket

European Capital of Gastronomy 2023

Stockholm Meeting Selection tar plats under Stockholm – European Capital of Gastronomy 2023. Projektet samlar stadens aktörer för att sätta Stockholm på kartan internationellt och ta positionen som en av Europas gastronomiska destinationer.

Med njutning i fokus ska vi tillsammans bidra till positiv samhällsutveckling och framtidens hållbara måltider. Vi vänder oss till en internationell publik, till hela Sverige och till stockholmarna själva. Projektet har initierats av Gastronomiska Akademien i samverkan med Måltidsakademien, Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien samt Stockholms Stad genom Visit Stockholm.

European Community of New Gastronomy utser huvudstad. Krakow var första stad att inneha titeln 2019 och efter ett uppehåll under pandemin korades Lissabon till gastronomisk huvudstad i Europa 2022.

Inlägget European Capital of Gastronomy 2023 dök först upp på Stockholm Meeting Selection.

Sommarfesten med extra allt!

Har du kollegor med många viljor och intressen? Här är lösningen! Vad sägs om utomhuspool med vacker utsikt, bastupaviljong och badtunnor vid vattnet och padelbanor precis intill. Fördrinken kan avnjutas i vår vackra herrgård med utsikt över Mälaren i tre väderstreck, det fjärde – Ja, det pekar mot golfbanan där de som inte vill slappna av i relaxen kan gå en runda.

Läs mer här om våra konferenserbjudanden >

Söker du en privat SPA-helg eller en weekend med vänner, läs mer om våra privaterbjudanden >