AVKOPPLANDE OCH ENERGIVANDE SPARITUALER

Sparitual Jord

En plats för avkoppling och återhämtning

Vi släpper våra tankar och tar oss djupt in i vår vackra björkskog. Här ska vi finna ro och avkoppling och låta ansiktet återhämta sin lyster. Finn dig till rätta i skogsgläntan och börja med att smörja in ansiktet och halsen med en mild peeling som påskyndar cellförnyelsen och ger huden en ny lyster. Låt den varma skogsluften svepa över ansiktet som sedan torkas av med en varm och härlig handduk.

Nu tar vi oss djupare in i skogen och låter en återfuktande ansiktsmask omfamna våra tankar och sinnen. Lyssna till trädens musik innan vi sluter våra ögon med en ögonmask och drömmer oss bort. Nu har vi gett ansiktet precis vad den behöver och avslutar med att återge huden fuktighet, vitaminer och mineraler. Välkommen ut ur skogen och avsluta gärna med en blåbärs- eller lingondryck full av skogens näring.

Bokning
Spakiten till ritualerna kan köpas på plats i Nordic SPA och behöver inte förbokas.

Sparitual Eld

Din plats för relax och återuppbyggnad av energi

Ta ett steg in i värmen och börja denna energifyllda och givande sparitual i vårt varma omklädningsrum. Vi börjar med att ta hand om vårt ansikte och ger det en peeling för att öka cirkulationen och ge huden ny lyster. Låt det varma vattnet skölja både ansikte och kropp innan vi tar oss vidare på resan. Nu ryker stenarna och glöder av värme och vår bastu bjuder in dig för att slappna av och svettas ut dagens stress. Ny energi skapas med en ansiktsmask samtidigt som du avnjuter en fantastisk panoramavy över Mälarens levande vatten.

Kroppspeeling står för dörren och vi är åter tillbaka i våra omklädningsrum där vi peelar kroppen från topp till tå. Saltet hjälper till att rena kroppen från torr hud och ökar blodcirkulationen. Skölj sedan av salt och olja med varmt vatten och badda huden torr. Nu är det dags att sjunka ner i våra varma badtunnor utomhus och infinna dig framför en hänförande vy lika vacker oavsett årstid. För att boosta cirkulationen och din energi så tar du ett dopp i Mälaren innan du går in igen.

Nu ska du få sluta ögonen en stund och förhoppningsvis stänga ute allt och bara njuta av att du befinner dig där du är just nu. En svullnadsdämpande och återfuktande ögonmask lägger du under ögonen. Detta gör du bäst i ett skönt viloläge i relaxen, där du även kan låta dina tankar vandra iväg genom dina drömmars plats, Skytteholm …

Drömmen besannas och du befinner dig på Skytteholm och där avslutar du nu med att applicera en bodylotion som får din hud att kännas silkeslen och följer direkt upp med en ansiktskräm. Din kropp är full av energi och din hud omhändertagen och du kan nu ta dig an det som komma skall.

Bokning
Spakiten till ritualerna kan köpas på plats i Nordic SPA och behöver inte förbokas.

Kontakta oss

RECEPTION

Mejl:  welcome@skytteholm.se

Telefon:  08-560 236 00

 

RESTAURANG

Mejl:  eat@skytteholm.se

Telefon:  08-560 236 00

 

Spaerbjudanden

Qigongretreat & Spa

Qigongretreat & Spa Weekend Qigongen kommer att ledas av Mi Eriksson som har utövat qigong sedan 1998.

Fredagar med livemusik

Fredagar med livemusik Benny Guran One Man Band kommer till oss utvalda fredagar och underhåller.

Yogaretreat & Spa Weekend

Upplev ett dygn av total avkoppling och återhämtning vid Mälarens strand. Ett Yogaretreat som passar både nybörjare och erfarna yogis. Den perfekta uppladdningen inför hösten!

Drop-in vigsel

Drop-in vigsel den 19 oktober Vi ordnar vigselceremoni, två vittnen och lån av brudbukett. Kom som ni är eller bjud med närmsta vännerna och familj att bo kvar och fira med er.

Dagspa Stockholm

Dagspa med frukost eller lunch Kombinera ett besök på Nordic SPA med frukostbuffé eller dagens lunch i vår restaurang i Skyttegården.

Herrgårdsjul med spa

Fira julen på Skytteholm. Fira med julbord, staycation eller konferens. Vi utlovar ett utsökt, traditionellt och vällagat julbord.