RENANDE, UPPIGGANDE, ROGIVANDE BEHANDLINGAR

Våra behandlingar

Swedish Waves – klassisk svensk massage

Njut av den svenska klassiska massagen – Swedish Waves är en djupgående massage som löser upp dina spänningar och ger dig en behaglig och skön avslappning. Genom ett inledande samtal med din terapeut så kommer ni överens om vad just du är i behov av och vad som, förutom avkoppling, kan hjälpa dig att minska stress, få bättre blodcirkulation samt stärka ditt immunförsvar.

Pris
25 min 695 kr
50 min 1 195 kr

Northern Body Glow – Skrubb, dusch och massage

Northern Body Glow är en renande och cirkulationsökande behandling som tar bort döda hudceller och ger din hud nytt liv. Kroppen peelas med en uppiggande, kraftfull saltskrubb som ger din hud ny lyster. Kliv sedan in för att skölja av dig i vår varma dusch och gör dig redo för att avnjuta en avkopplande helkroppsmassage. Allt med dig i fokus.

Pris
80 min 1 595 kr

Nordic Breeze – ansiktsbehandling

Ge ditt ansikte vad det är värt … en härligt avslappnande ansiktsmassage. Med vår Nordic breeze-behandling förbättras ansiktets lyster, energi, spänst och återfuktning. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage och avslutande ansiktsvård.

Pris
50 min 1 195 kr

Kontakta oss

RECEPTION

Mejl:  welcome@skytteholm.se

Telefon:  08-560 236 00

 

RESTAURANG

Mejl:  eat@skytteholm.se

Telefon:  08-560 236 00

 

Spaerbjudanden

Dagspa

Dagspa med frukost eller lunch Kombinera ett besök på Nordic SPA med frukostbuffé eller dagens lunch i vår restaurang i Skyttegården.