RENANDE, UPPIGGANDE, ROGIVANDE BEHANDLINGAR

Våra behandlingar

Swedish Waves – klassisk svensk massage

Njut av den svenska klassiska massagen – Swedish Waves är en djupgående massage som löser upp dina spänningar och ger dig en behaglig och skön avslappning. Genom ett inledande samtal med din terapeut så kommer ni överens om vad just du är i behov av och vad som, förutom avkoppling, kan hjälpa dig att minska stress, få bättre blodcirkulation samt stärka ditt immunförsvar.

Pris
25 min 595 kr
50 min 1 095 kr

Northern Body Glow – Skrubb, dusch och massage

Northern Body Glow är en renande och cirkulationsökande behandling som tar bort döda hudceller och ger din hud nytt liv. Kroppen peelas med en uppiggande, kraftfull saltskrubb som ger din hud ny lyster. Kliv sedan in för att skölja av dig i vår varma dusch och gör dig redo för att avnjuta en avkopplande helkroppsmassage. Allt med dig i fokus.

Pris
80 min 1 495 kr

Nordic Spa signaturbehandling by Stråstjern

En fantastisk signaturbehandling by Stråstjern hälsa & friskvård. Kom in, njut av lugnet och harmonin som strålar genom hela Spa-delen. Lägg dig i våra fantastiska behandlingssängar och dröm dig bort. Här får du det bästa av det mesta. Låt våra magiska händer ge dig en lyxbehandling du inte visste fanns. En ekologisk Lyxbehandling som inkluderar en spamassage rygg, axlar och armar. Sedan vänder man sig om för att få en fantastisk lystergivande ekologisk ansiktsbehandling som inkluderar dubbel rengörning, exfoliering, ansikts och dekolletage massage, mask och avslutande cream för din huds behov. Medans masken verkar får man en underbar skalpmassage eller handmassage. Passar perfekt för en spadag och för alla.

Pris

70 min 1 395 kr

Nordic Breeze – ansiktsbehandling

Ge ditt ansikte vad det är värt … en härligt avslappnande ansiktsmassage. Med vår Nordic breeze-behandling förbättras ansiktets lyster, energi, spänst och återfuktning. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage och avslutande ansiktsvård.

Pris

25 min 595 kr
50 min 1 095 kr

Gua Sha – Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling med Gua Sha lymfmassage. Först gör vi en dubbel avtvätt, rengörning, peeling och mask sedan får du en fantastisk guasha massage med härlig ekologisk och naturlig olja. Den här typen av massage ökar blodcirkulationen i ansiktets muskler, hjälper till att sätta fart på cellförnyelsen i huden och stimulerar även hudens egen produktion av elastin och kollagen. Dessutom hjälper massagen till att rensa lymfsystemet i huden. Alla produkter väljs med omsorg för just din hudtyp.

Pris

60 min 1 195kr

Walk on clouds – Lätta underbara fötter & ben

Passa på att njuta av en helt fantastisk fotbehandling. Dröm dig bort till sol och varm sand mellan tårna. En underbart avkopplande och energigivande fot- och underbensbehandling för trötta och svullna fötter. Fotbad/Inpackning, peeling, massage och avslutande svalkande produkt.

Pris

30 min 595 kr

Beautyful eyes – Ögonlyft färgning av fransar och bryn inkl lättare plock

Ett härligt fräscht lyft med mer markerade ögon gör att du ser piggare ut. Oönskad hårväxt plockas.

Pris

30 min 495 kr

Rolls Roys Lashlift

Lash Liftens Rolls Royse Framhäv dina egna fransar genom att lyfta och forma fransarna. Den här behandlingen får dina fransar att kännas längre och fylligare. Ger en eantastisk mascaraeffekt. Fransfärg och vårdande keratinbehandling ingår. Detta är den absolut ultimata ögonlyftet. Ett franslyft med extra allt. Syftet med en keratinbehandling är att vårda, keratiner kapslar in fransarna. Det innehåller också vitaminer som näringsboostar fransen på djupet. Keratiner återfuktar, ger lyster, skyddar, återskapar och reparerar samt skyddar fransens yta. Det gör även fransarna tjockare och starkare. Goldboosten är en E-vitamin antioxidant som skyddar cellerna, hyaluronsyra som lagrar fukt, fettsyror som ger protein. Guld som är antiinflammatoriskt och skyddar strået mot yttre påverkan och det återställer strukturen.

Pris

60 min 995 kr

Kontakta oss

RECEPTION

Mejl:  welcome@skytteholm.se

Telefon:  08-560 236 00

 

RESTAURANG

Mejl:  eat@skytteholm.se

Telefon:  08-560 236 00

 

Spaerbjudanden

Dagspa Stockholm

Dagspa med frukost eller lunch Kombinera ett besök på Nordic SPA med frukostbuffé eller dagens lunch i vår restaurang i Skyttegården.