Visa orginalspråket

Ekerös nya SPA- och mötesdestination

Nordic spa – en ny SPA- och mötesdestination!
Känns in lugnet av naturen samtidigt som du kan njuta av vårt Nordic SPA med utomhuspool, relax, badtunnor och sjöbastu på Skytteholm.  Här har vi tagit inspiration av Nordens och Sveriges enkla och vackra natur.  På Nordic SPA kan du bada i en varm utomhuspool och slappa i relaxavdelningen som är inredd i avskalad nordisk design i kombination med ombonade detaljer i den nordiska naturens färgskala. En trappa ner finns en loungedel med eldstad och flera behandlingsrum med möjlighet att boka behandlingar. Ett stenkast bort ligger Strandpaviljongen med en stor sjöbastu, relax och stege ner i vattnet för den som vill vinterbada. Checka in, koppla av och känn lugnet på Skytteholms nya nordiska SPA.

”Det enkla är det vackra i vår nordiska natur. Den bitande kylan och elden. Det iskalla vattnet och värmen från bastun. Snöflingor som smälter ner i den uppvärmda poolen. Kontraster vi känner oss hemma i. Och det är kontrasterna som spelar huvudrollen i vårt nya nordiska spa”

Välkommen till Skytteholms nya nordiska SPA.

Skytteholm Hotell & Konferens ligger på landet vid Mälarens strand på Ekerö. En alldeles lagom lång resa, på cirka 35 minuter från Stockholms storstadspuls hittar du Skytteholm mellan böljande hästhagar och Mälarö GK:s vackra golfbana med en magnifik utsikt över vattnet.  På Skytteholm finns även gym och två padelbanor.

För mer information

Inlägget Välkommen till Ekerös nya SPA- och mötesdestination vid Mälarens strand dök först upp på Stockholm Meeting Selection.

Sommarfesten med extra allt!

Har du kollegor med många viljor och intressen? Här är lösningen! Vad sägs om utomhuspool med vacker utsikt, bastupaviljong och badtunnor vid vattnet och padelbanor precis intill. Fördrinken kan avnjutas i vår vackra herrgård med utsikt över Mälaren i tre väderstreck, det fjärde – Ja, det pekar mot golfbanan där de som inte vill slappna av i relaxen kan gå en runda.

Läs mer här om våra konferenserbjudanden >

Söker du en privat SPA-helg eller en weekend med vänner, läs mer om våra privaterbjudanden >