false

Midsommar på Skytteholm

Fira midsommar på vackra Skytteholm – omgiven av Mälarens vatten och fantastisk natur.

I år firar vi utan stång och dans men den härliga midsommarkänslan finns naturligt hos oss och förstärks med sillunch, jordgubbstårta och skönt häng i vår park.
Starta vistelsen med en hederlig sillunch som avslutas med jordgubbstårta och kaffe. Checka sedan in på något av våra fina hotellrum. Häng i vår trädgård, spela jätteschack, kubb, krocket eller ta en promenad i skogarna omkring oss. Njut av ett uppfriskande dopp i Mälaren och värm er sedan i vår sjöbastu. Till middag serveras en grillmiddag som avslutas med dessertbuffé och på kvällen håller självklart baren öppet.
På morgonen serveras frukostbuffé med rykande hett kaffe.

 

I paketet ingår:
Sillunch
Jordgubbstårta och kaffe
Tillgång till sjöbastu och relax
Grillmiddag med dessertbuffé
Övernattning
Frukostbuffé

 

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

Vi tipsar även om att ladda hem appen Naturkartan som är en gratis app där vandringsleden Munsöleden som passerar oss finns.

 

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd i matsalar och salonger för allas säkerhet och trevnad och därav har vi två sittningstider för middag, 18.00 och 20.00. Vi kontaktar er inför ankomst för att stämma av detta. Har ni önskemål om tid, meddela gärna vid bokning.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Kajakpaket

Kajakpaket Paddla kajak och njut av Skytteholm från vattnet. Ät god mat och sov skönt hos oss

Cykelpaket

Cykelpaket Cykla hela vägen till oss eller ta med cykeln på bilen. Grillmiddag, bad i bastu och god frukost ingår.

Sommar på Skytteholm

Vad passar bättre än en sommar på Skytteholm! Här finns närhet till vatten, gröna ängar, strand och skog.