false

Gourmetkväll på Skytteholm

Skäm bort dina smaklökar med en gourmetkväll på Skytteholm – en upplevelse långt ifrån lagom

Firar ni något, fyller du jämt eller är ni ett gäng gourmander som uppskattar vällagad mat?
Då är detta en perfekt kväll för er!

Kvällen startas med ett glas champagne med härliga tilltugg. Efteråt följer en sexrätters avsmakningsmeny med tillhörande vinpaket. Njut av god mat och gott vin i vår matsal med utsikt över Mälaren och avsluta kvällen med kaffe och hemgjorda tryfflar.

I paketet ingår
1 glas Champagne
Tilltugg och snacks
6 rätters avsmakningsmeny
Vin till varje rätt
Kaffe
Skytteholms gjorda Tryfflar
Pris: 1995 kr/person

Menyn komponeras efter säsong. Vi arbetar med närproducerade råvaror i största möjliga mån, vårt fokus är svensk mat i modern touch.

 

Tips – boka till övernattning med frukostbuffé till dagen därpå för att maximera upplevelsen

Boka på
Mejl: welcome@skytteholm.se 
Telefon: 08-560 236 00

Gourmetkväll är ett exklusivt paket och kan endast bokas av ett sällskap/kväll. Vi tar emot bokningar om minst 4 personer/sällskap.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Spa Staycation

Vistelse med spaupplevelse. Njut av avkopplande bad i den varma utomhuspoolen, lugna sinnena i relaxavdelningen och sov ut i våra bekväma hotellrum.

Vintergolf

Hos oss är golfsäsongen aldrig slut! Spela 9 hål på Mälarö GK och njut sedan av en härlig trerättersmiddag samt övernattning och en stor frukostbuffé som avslut.

Staycation med padel

Utmana vännerna i en rafflande padelmatch! Checka sedan in och njut av bastubad en god middag på kvällen. Avsluta vistelsen sedan med övernattning och en stor frukostbuffé som avslut.