false

Skytteholms Sjökrog – Ta båten till oss

Vackert beläget vid Mälaren hittar du Skytteholms Sjökrog. Lägg till med båten och slå er ner i herrgårdsparken, eller kom förbi och njut av ett glas rosé och något att äta på terrassen. Somrarna är magiska på Skytteholm.

I år håller sjökrogen till i Skyttegården, här finns en luftig matsal utan trängsel, många sittplatser ute och en fantastisk kvällssol. På sjökrogen serveras i år en grillbuffé med två sittningar 18.00 och 20.00.
Baren i skyttegården är öppen både innan och efter grillmiddagen och här serveras kall öl och läskande drinkar. Låna gärna något av våra sommarspel och dröj er kvar i vår trädgård.

Öppet till och med 15 augusti onsdag-lördag med sittningar 18.00 samt 20.00

Kontakta oss för att boka bord eller vid frågor

Kontakta oss på telefon 08-560 236 00 eller maila till welcome@skytteholm.se

Mer på Skytteholm

Konstvandring

Skytteholm har den tredje största samlingen av Carl Milles-skulpturer i världen.

Strandpaviljongen

Bada bastu och ta ett dopp i Mälaren. Strandpaviljongen ligger nere vid strandkanten och är den perfekta platsen för att sänka axlarna.

Golf

Granne med Skytteholm ligger 27-hålsbanan Mälarö GK.

Weekends på Skytteholm

Bo flera dagar

Semestra hos oss och lyxa till det med hotellfrukost flera dagar i rad! Ge dig ut på utflykter på dagen och koppla sen av i en skön säng

WEEKDAY DEAL!

30% rabatt onsdag & torsdag Hos oss är alla dagar värda att fira. Njut av härliga staycations mitt i veckan eller lyxa till med en hotellnatt bara för att!

Två dagar – Sommar på Skytteholm

Njut av 48h Sommarmys Fira sommaren hos oss, njut av bubbel, bad och god grillbuffé