false

Yogaretreat på Skytteholm 19-20 oktober

i samarbete med ManaYoga® och en gästföreläsning av Jan Carlzon.

Välkomna till en spännande och avkopplande yogaretreat med medicinsk yoga och en gästföreläsning med en av tidernas mest uppskattade företagsledare och inspiratörer – Jan Carlzon.

Under helgen utför vi flera yogapass i lugn ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga som alla kan göra. Yogan är en meditativ form av kundaliniyoga och består av andningsträning, avslappning, meditation liksom mjuka rörelser för rygg, hjärta, mindre stress och mer energi. Extra fokus läggs denna helg på ökad intuition, fokus och närvaro i livet. Yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson leder all yoga.

Jan håller sin hyllade föreläsning ”Det kärleksfulla ledarskapet”. En föreläsning som kan inspirera och skänka stort värde till dig som vill leda dig själv mer kärleksfullt i livet men även dig som vill leda andra utifrån en plats av tydlighet, kreativitet och öppenhet.

Madeleine Wilhelmsson
Jan Carlzon

I paketet ingår:
Del i dubbelrum
Frukostbuffé
2 luncher
1 trerättersmiddag
fri tillgång strandpaviljongen & gym
föreläsning och all yoga

Tid:
Lördag 19:e okt kl 10 till söndag 20:e okt ca kl 16

Pris:
3950 kr  (För enkelrum +400 kr.)

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Herrgårdshelg

Med Peder Lamm och Gods & Gårdar 16-17 november Drömmer du om det goda herrgårdslivet? Vill du uppleva en middagsbjudning på klassiskt vis och förkovra dig i festmatens historia?

Uppgradera ditt besök

Tillval till din hotellweekend. Gör ditt besök hos oss till en extra härlig upplevelse genom att boka något av våra färdiga tillvalspaket.

Kompishelg

Boka tid för varandra! Hur länge sedan var det ni hann prata med varandra, på riktigt? Ta med din bästa kompis till Skytteholm och njut av en lugn helg tillsammans.