false

Boka rum

Vintermys

Mys hos oss i vinter – fira de magiska vinterdagarna med ett dygn i lugnet på Skytteholm.

Ni välkomnas av en kopp varm choklad med rom i samt nyfriterade munkar. Slå dig ner i lobbyn i skyttegården eller koppla av en stund på rummet. Ta en promenad i våra omgivningar eller mys på hotellrummet. Värm er sedan en stund i strandpaviljongens vedeldade bastu, relaxa och är du modig kanske ett dopp i Mälaren lockar. Till kvällen serveras en trerättersmiddag och efter en god nattsömn vaknar ni sedan utvilade till en välfylld frukostbuffé.

I paketet ingår:

Varm choklad med rom
Nyfriterade munkar
Tillgång till bastu & relax i Sjöpaviljongen
Trerättersmiddag
Övernattning
Frukostbuffé
Tillgång till gym (med löpband, crosstrainers, motionscyklar m.m.)

Tips!
Lyxa till er vistelse genom att beställa en flaska bubbel som finns i ert hotellrum vid ankomst. Bubbel och fler tillval finns att beställa när du bokar ditt paket online.

Boka på:

Mejl: welcome@skytteholm.se
Telefon: 08-560 236 00

Boka online

Åldersgräns 16 år i bastu, pool och Nordiskt SPA – gäller från och med 1 januari 2022

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Spa Staycation

Vistelse med spaupplevelse. Njut av avkopplande bad i den varma utomhuspoolen, lugna sinnena i relaxavdelningen och sov ut i våra bekväma hotellrum.

Vintergolf

Hos oss är golfsäsongen aldrig slut! Spela 9 hål på Mälarö GK och njut sedan av en härlig trerättersmiddag samt övernattning och en stor frukostbuffé som avslut.

Staycation med padel

Utmana vännerna i en rafflande padelmatch! Checka sedan in och njut av bastubad en god middag på kvällen. Avsluta vistelsen sedan med övernattning och en stor frukostbuffé som avslut.