false

Staycation med vintergolf

Hos oss är golfsäsongen aldrig slut!


Våra grannar Mälarö GK har öppet året om och deras 9-hålsbana inbjuder till härligt vinterspel.

Checka in med golfvännerna på Skytteholm och slå ut på Mälarö GK som ligger endast en bra drive bort från hotellet. Efter dagens runda kopplar ni av i sjöbastun och för den modige väntar kanske ett iskallt dopp i Mälaren. Till middag serveras en trerättersmeny och efteråt är baren öppen för den som önskar dröja sig kvar innan en god natts sömn väntar. På morgonen serveras en stor frukostbuffé och ni vaknar upp utvilade till en fantastisk vy över vår skog och mark.

Observera att golfbanans reception inte är bemannad vintertid. Läs mer om 9-hålsbanan på Mälarö GK här. För bokning samma vecka/populära perioder ber vi er stämma av med oss via mail eller telefon innan så att vi kan garantera speltid. Speltider kan komma att vara fullbokade.

Åldersgräns 16 år – gäller från och med 1 januari 2022

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Julen på Skytteholm

Fira julen på Skytteholm. Fira med julbord, staycation eller konferens. Vi utlovar ett utsökt, traditionellt och vällagat julbord.

Vintermys

Mys i vinter ta långa promenader, bygg en snögubbe vid sjön eller spendera eftermiddagen med varmt bastuhäng i vår strandpaviljong

Lyxweekend i herrgårdssviten

Lyxweekend Lyxweekend på Skytteholm - När endast det bästa är gott nog. Checka in till 24 oförglömliga timmar på Skytteholm.