false

Vandringspaket

Vår herrgård är omgivet av vacker natur så vad passar då bättre än att ta en lång härlig vandring för att sedan vila ut i något av våra härliga hotellrum, ta ett varmt bastubad och bara njuta av solnedgången vid vattnet.
Vi packar i ordning en ryggsäck som ni hämtar ut i receptionen och får låna till vandringen. I ryggsäcken hittar ni sittunderlag, kaffetermos och matsäck. Matsäcken består av smörgås, fikabröd, frukt och kaffe.
Intill oss finner ni Munsöleden vars första del passerar Skytteholm. Första delen av munsöleden är drygt 27km lång och för den som vill så kan man fortsätta med den andra delen som är ca 22km lång.
Leden är delvis utmärkt, karta finns på www.naturkartan.se eller i appen Naturkartan som finns att ladda ner gratis till både iPhone och Android. Vill ni inte ge er ut på en så lång tur så finns det fina skogar och omgivningar intill att ströva i. Väl tillbaka efter er vandring bjuds ni en härlig middag. Somna skönt i något av våra fina rum och vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

När ni bokar vandringspaket ingår ryggsäck med matsäck till ankomstdagen. Ni väljer själva om ni önskar hämta ut ryggsäcken tidigare på ankomstdagen (tidigast 11.00) och genomföra vandringen före incheckning eller om ni önskar hämta upp den klockan 15.00 när incheckningen är. Finns önskemål om att vandra på avresedagen önskar vi att ni meddelar oss detta innan ankomst. Observera att hotellet stänger 13.00 på söndagar och att vandringar och återlämnande av ryggsäckarna behöver ske innan dess på just söndagar. Meddela vilket alternativ ni föredrar i meddelanderutan vid bokning. Meddela där också eventuella allergier/behov av specialkost.

I paketet ingår:
Lån av ryggsäck
Matsäck att ta med på vandringen
Tillgång till sjöbastu och relax
Trerättersmiddag
Övernattning
Frukostbuffé

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

Läs mer om leden och se kartan här.
Vi tipsar även om att ladda hem appen Naturkartan som är en gratis app där många vandringsleder i Stockholmsområdet är uppmärkta.

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd för allas säkerhet och trevnad. De mest kritiska tillfällena är vid incheckning samt till middag.
Vid incheckning ber vi er hålla avstånd vid eventuell köbildning. Incheckning sker från 15.00.

Åldersgräns 16 år i bastu, pool och Nordiskt SPA – gäller från och med 1 januari 2022

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Vintergolf

Hos oss är golfsäsongen aldrig slut! Spela 9 hål på Mälarö GK och njut sedan av en härlig trerättersmiddag samt övernattning och en stor frukostbuffé som avslut.

Julen på Skytteholm

Fira julen på Skytteholm. Fira med julbord, staycation eller konferens. Vi utlovar ett utsökt, traditionellt och vällagat julbord.

Vintermys

Mys i vinter ta långa promenader, bygg en snögubbe vid sjön eller spendera eftermiddagen med varmt bastuhäng i vår strandpaviljong