false

Vandringspaket

Vår herrgård är omgivet av vacker natur så vad passar då bättre än att ta en lång härlig vandring för att sedan vila ut i något av våra härliga hotellrum, ta ett varmt bastubad och bara njuta av solnedgången vid vattnet.
Vi packar i ordning en ryggsäck som ni hämtar ut i receptionen och får låna till vandringen. I ryggsäcken hittar ni sittunderlag, kaffetermos och matsäck. Matsäcken består av smörgås, fikabröd, frukt, vatten och kaffe.
Intill oss finner ni Munsöleden vars första del passerar Skytteholm. Första delen av munsöleden är drygt 27km lång och för den som vill så kan man fortsätta med den andra delen som är ca 22km lång.
Leden är delvis utmärkt, karta finns på www.naturkartan.se eller i appen Naturkartan som finns att ladda ner gratis till både iPhone och Android.

Vill ni inte ge er ut på en så lång tur så finns det fina skogar om omgivningar intill att ströva i. Väl tillbaka efter er vandring bjuds ni en härlig grillmiddag i vår herrgård. Somna skönt i något av våra fina rum och vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

Ni väljer själva om ni önskar hämta ut ryggsäcken tidigare på ankomstdagen (tidigast 11.00) och genomföra vandringen före incheckning eller om ni önskar hämta upp den klockan 15.00 när incheckningen är. Meddela vilket alternativ ni föredrar i meddelanderutan vid bokning.
Meddela där också eventuella allergier/behov av specialkost. Vi har tyvärr inte möjlighet att lämna ut ryggsäckar på söndagar.

 

I paketet ingår:
Lån av ryggsäck
Matsäck att ta med på vandringen
Tillgång till sjöbastu och relax
Grillmiddag*
Övernattning
Frukostbuffé

*Fram till och med 15/8 serveras grillbuffé. Därefter serveras en trerättersmiddag.

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

Läs mer om leden och se kartan här 
Vi tipsar även om att ladda hem appen Naturkartan som är en gratis app där många vandringsleder i Stockholmsområdet är uppmärkta.

 

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd i matsalar och salonger för allas säkerhet och trevnad och därav har vi två sittningstider för middag, 18.00 och 20.00. Vi kontaktar er inför ankomst för att stämma av detta. Har ni önskemål om tid, meddela gärna vid bokning.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Bo flera dagar

Semestra hos oss och lyxa till det med hotellfrukost flera dagar i rad! Ge dig ut på utflykter på dagen och koppla sen av i en skön säng

WEEKDAY DEAL!

30% rabatt onsdag & torsdag Hos oss är alla dagar värda att fira. Njut av härliga staycations mitt i veckan eller lyxa till med en hotellnatt bara för att!

Två dagar – Sommar på Skytteholm

Njut av 48h Sommarmys Fira sommaren hos oss, njut av bubbel, bad och god grillbuffé