false

Sportlovsvandring

Ta med familjen och njut av sportlovet på Skytteholm. Vandra tillsammans, gå vår tipspromenad, värm er i vår vedeldade bastu, ät god mat och sov i sköna sängar!
En tipspromenad med barn och vuxenfrågor finns uppsatt i skogen intill oss och där ni kan utmana varandra i en familjekamp. För er som vill vandra en längre sträcka så passar det utmärkt att gå en bit av Musöleden vars första del passerar Skytteholm. Leden är delvis utmärkt, karta finns på www.naturkartan.se. Vi packar i ordning en ryggsäck som ni hämtar ut i receptionen och får låna till vandringen. I ryggsäcken hittar ni sittunderlag och matsäck. Matsäcken består av smörgås, fikabröd, frukt, vatten och varm choklad.

Åter tillbaka på Skytteholm passar kanske en stund i vår varma bastu, ett besök i gymmet eller mys med familjen i någon av salongerna. På kvällen serveras en härlig middag i Skyttegården. Somna skönt i något av våra fina rum och vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

När ni boknar detta paket ingår lån av ryggsäck med matsäck till ankomstdagen. Ni väljer själva om ni önskar hämta ut ryggsäcken tidigare på ankomstdagen (tidigast 11.00) och genomföra vandringen före incheckning eller om ni önskar hämta upp den klockan 15.00 när incheckningen är. Finns önskemål om att vandra på avresedagen önskar vi att ni meddelar oss detta innan ankomst. Observera att hotellet stänger 13.00 på söndagar och att vandringar och återlämnande av ryggsäckarna behöver ske innan dess på just söndagar. Meddela vilket alternativ ni föredrar i meddelanderutan vid bokning. Meddela där också eventuella allergier/behov av specialkost.

Läs mer om leden och se kartan här 
Vi tipsar även om att ladda hem appen Naturkartan som är en gratis app där många vandringsleder i Stockholmsområdet är uppmärkta.

I paketet ingår:
Tipspromenad med vuxen och barnfrågor
Lån av ryggsäck
Matsäck att ta med på vandringen*
Tillgång till sjöbastu och relax
Trerättersmiddag
Övernattning
Frukostbuffé

*Matsäcken av limpsmörgås med stekt ägg och falukorv samt ditt val av varm choklad eller te.

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

Boka på:

Mejl: stay@skytteholm.se 
Telefon: 08-560 236 00

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd för allas säkerhet och trevnad. De mest kritiska tillfällena är vid incheckning samt till middag.
Vid incheckning ber vi er hålla avstånd vid eventuell köbildning. Incheckning sker mellan 15.00-17.00.

VI ÄR SAFE TO VISIT

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv samt branschorganisationen Visitas rekommendationer vad gäller Covid -19 och anpassar oss efter rådande situation.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Alla hjärtans dag

Fira alla hjärtansdag hos oss! Rå om varandra långt bort från stadens buller. Unna er bastubad, bubblande vin, god middag och en mysig övernattning

Stay in bed

Sovmorgon hela dagen lång! Njut av god mat och dryck på hotellrummet, ta långpromenader i vår vackra skog och njut av vårt härliga Stay in bed paket

Motivationshelg

Hitta balansen i livet, njut och träna tillsammans med Elin Härkönen. En motivationshelg med BREAK IT and you will MAKE IT på skytteholm