false

Cykelpaket

Cykla på vackra Ekerö och bo hos oss på Skytteholm
Skytteholm är omgivet av vacker natur så vad passar då bättre än att ta en härlig cykeltur i våra omgivningar. Cykla hela vägen till oss eller ta med cykeln bakpå bilen och ut till oss för att sedan rulla i skön natur.
Väl framme väntar vi med en ryggsäck redo för dagens utflykt. Det finns fler stigar omkring oss som passar bra att cykla på. När ni kommer tillbaka till Skytteholm är vår sjöbastu uppvärm och redo för er. När hungern sedan smyger sig på står grillmiddagen redo i Skyttegården. Njut av en drink eller två i solnedgången och somna skönt för vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

I ryggsäcken hittar ni sittunderlag, kaffetermos, matsäck och karta. Matsäcken består av smörgås, fikabröd, frukt, vatten och kaffe. Intill oss finner ni Musöleden vars första del passerar Skytteholm. Första delen av munsöleden är drygt 27km lång och för den som vill så kan man fortsätta med den andra delen som är ca 22km lång. Leden är delvis utmärkt, karta finns på www.naturkartan.se. Ryggsäcken hämtas ut i receptionen på ankomstdagen, meddela oss gärna när ni önskar hämta er matsäck. Tidigaste tiden för utlämning är 11.00. Meddela tid för hämning av ryggsäck samt önskad middagstid i meddelanderutan vid bokning. Meddela där också eventuella allergier/behov av specialkost.

Observera att vi i dagsläget inte har möjlighet att låna ut cyklar utan detta paket bygger på att ni har med egen cykel till oss.

I paketet ingår:
Lån av ryggsäck
Matsäck att ta med på cykelturen
Tillgång till sjöbastu och relax
Grillmiddag
Övernattning
Frukostbuffé

 

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

Läs mer om leden och se kartan här 
Vi tipsar även om att ladda hem appen Naturkartan som är en gratis app där många vandringsleder i Stockholmsområdet är uppmärkta.

 

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd i matsalar och salonger för allas säkerhet och trevnad och därav har vi två sittningstider för middag, 18.00 och 20.00. Vi kontaktar er inför ankomst för att stämma av detta. Har ni önskemål om tid, meddela gärna vid bokning.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Bo flera dagar

Semestra hos oss och lyxa till det med hotellfrukost flera dagar i rad! Ge dig ut på utflykter på dagen och koppla sen av i en skön säng

WEEKDAY DEAL!

30% rabatt onsdag & torsdag Hos oss är alla dagar värda att fira. Njut av härliga staycations mitt i veckan eller lyxa till med en hotellnatt bara för att!

Två dagar – Sommar på Skytteholm

Njut av 48h Sommarmys Fira sommaren hos oss, njut av bubbel, bad och god grillbuffé