false

Vandringskonferens

Ta med kollegorna på en vandringskonferens och ha ett walk and talk-möte.

Ni bestämmer själva upplägg för er vandring genom att välja datum i kalendern här nedan och boka online, välj vandringskonferens och sedan kan ni lägga till det som ni önskar ha med på er vandring. Kaffe och smörgås, lunch, fikabröd eller kanske lite av allt? Vi packar i ordning allt enligt era önskemål i ryggsäckar som ni får låna, där ni även hittar ni sittunderlag, block , pennor och karta. Ryggsäckarna finns sedan redo att hämta upp i receptionen inför er vandring.

Intill oss finner ni Munsöleden vars första del passerar Skytteholm. Första delen av munsöleden är drygt 27km lång och för den som vill så kan man fortsätta med den andra delen som är ca 22km lång. Leden är delvis utmärkt, karta finns på www.naturkartan.se eller i appen Naturkartan som finns att ladda ner gratis till både iPhone och Android. Vill ni inte ge er ut på en så lång tur så finns det fina skogar om omgivningar intill att ströva i.  Läs mer om leden och se kartan här.

När ni kommer tillbaka efter vandringen är ni välkomna att boka in er för en härlig grillmiddag eller varför inte lite skönt bastu häng i Strandpaviljongen med ett uppfriskande dopp i Mälaren. Kontakta oss så skräddarsyr vi er dag efter era önskemål.

Telefon: 08-560 236 00
Mejl: meet@skytteholm.se

Boka konferens online

Konferensförfrågan

Boka konferens online

Är ni fler än 40 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en konferensförfrågan istället.

Konferensförfrågan

Du vet väl att du även kan boka din konferens online. Testa vår onlinebokning här.


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Padelkonferens

Varva möte med friskluft, padelspel och god mat. Slå er sedan ner i ett mötesrum med ny härlig energi tillsammans med kollegorna.

Stay in room

Mötesrum med roomservice Håll ett säkert möte med dina kollegor. Stanna i mötesrummet, vi ordnar resten!

Actionkonferens

Konferens med extra action Helikoptertur, segwayrace och laserlerduveskytte står på schemat. Liksom hemlagad god mat och härlig övernattning och god frukost.