false

Stay in bed

Mys hos oss i vinter – fira de magiska vinterdagarna med ett dygn i lugnet på Skytteholm.

Njut av en heldag i sängen, skäm bort dig med egentid och frisk natur!
Checka in på Skytteholm och njut av lyxig egentid på hotellrummet varvat med härliga promenader i skogen intill. Skytteholm ligger inbäddad av vacker natur, vatten och skog. Varför inte starta vistelsen med en härlig långpromenad för att sedan varva ner på rummet och bara njuta av lugnet. På rummet väntar en halv flaska mousserande vin och snacks. Middagen består av noga utvalda charkuterier till förrätt samt varmrätt och som avslut serveras hemgjorde chokladtryfflar och färsk frukt. Önskar ni kaffe eller kanske en drink efter maten? Vi ordnar det mesta! Efter en god natts sömn serveras frukost till rummet med rykande hett kaffe.

I paketet ingår:
En halv flaska mousserande vin
Snacks
Fri roomservice
Middag till rummet
Övernattning
Frukost på rummet

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd i vårt slott för allas säkerhet och trevnad. De mest kritiska tillfällena är vid incheckning samt till middag. Vid incheckning ber vi er hålla avstånd vid eventuell köbildning. Incheckning sker mellan 15.00-17.00. 

Tips!
Lyxa till er vistelse genom att beställa en flaska bubbel som finns i ert hotellrum vid ankomst. Bubbel och fler tillval finns att beställa när du bokar ditt paket online.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Påsk på Skytteholm

Fira påsk på vackra Skytteholm. Vandra i skogen, värm er i vår vedeldade bastu, drick bubbel och ät god mat!

Sportlovsvandring

Ta med familjen och njut av sportlovet på Skytteholm. Vandra tillsammans, gå vår tipspromenad, värm er i vår vedeldade bastu, ät god mat och sov i sköna sängar!

Motivationshelg

Hitta balansen i livet, njut och träna tillsammans med Elin Härkönen. En motivationshelg med BREAK IT and you will MAKE IT på skytteholm