false

Spa Staycation

Koppla av, varva ner och känn lugnet på Skytteholms nya nordiska spa. Det enkla är det vackra i vår nordiska natur. Den bitande kylan och elden. Det iskalla vattnet och värmen från bastun. Snöflingor som smälter ner i den uppvärmda poolen. Kontraster vi känner oss hemma i. Och det är kontrasterna som spelar huvudrollen i vårt nyinvigda nordiska spa.

Spat består av en varm utomhuspool, bubbelpool och en skön relaxavdelning i Skyttegården, inrett i avskalad nordisk design i kombination med ombonade detaljer i den nordiska naturens färgskala. En trappa ner finns en loungedel med eldstad och flera behandlingsrum med möjlighet att boka behandlingar. Ett stenkast bort ligger vår Strandpaviljong med en stor bastu, relax och stege ner i vattnet för den som vill vinterbada. Vi har även gym och två padelbanor.

Ta med en vän och njut av en spa-staycation hos oss. Koppla av med ett glas krispigt bubbel i relaxavdelningen och njut av lugnet. På kvällen serveras en trerättersmiddag i Skyttegården. Somna sedan skönt i fluffiga lakan och vakna upp utvilade till en stor frukostbuffé.

Välkommen till en helt ny spaupplevelse. Under vintern/våren 2022 beräknas vårt nya nordiska spa vara klart. Paketet Spa Staycation är därför bokningsbart med ankomst från och med april 2022. 

Spa Staycation inkluderar:

– Trerättersmiddag
– Entré till Nordiskt Spa
– Tillgång till sjöbastu & relax
– Ett glas mousserande vin
– Tillgång till gym (med löpband, crosstrainers, motionscyklar m.m.)

Åldersgräns 16 år i bastu, pool och Nordiskt SPA – gäller från och med 1 januari 2022

Tips!

Beställ en kall flaska champagne till hotellrummet eller unna er en sovmorgon med sen utcheckning. Dessa och andra härliga tillval kan du addera i bokningsstegen.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Vintergolf

Hos oss är golfsäsongen aldrig slut! Spela 9 hål på Mälarö GK och njut sedan av en härlig trerättersmiddag samt övernattning och en stor frukostbuffé som avslut.

Staycation med padel

Utmana vännerna i en rafflande padelmatch! Checka sedan in och njut av bastubad en god middag på kvällen. Avsluta vistelsen sedan med övernattning och en stor frukostbuffé som avslut.

Julen på Skytteholm

Fira julen på Skytteholm. Fira med julbord, staycation eller konferens. Vi utlovar ett utsökt, traditionellt och vällagat julbord.