false

Picknick

Grönskande ängar, härlig skog, fiska vindar och vackert vatten. Passa på att njuta av naturen hos oss och vad passar då bättre än att ta med hembakat fika och duka upp på en filt i det gröna!

På Skytteholm arbetar vi med det svenska temat och följer de klassiska svenska traditionerna men såklart med vår egen touch.

I picknickkorgen packar vi ner hembakat i form av bakverk, småkakor, en smörgås och hemgjord saft. Ta med en filt och slå er ner i gröngräset, när regnet strilar ner så kan en picknick i vår sjöpaviljong vara bland det mysigaste som finns.

 

Picknickkorg lagom för två personer 295kr

Vår picknick korg kan bokas som tillval till en rumsbokning eller bokas på plats hos oss.

Ni når oss på:
Mejl: stay@www.skytteholm.se 
Telefon: 08-560 236 00

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Sportlovsvandring

Ta med familjen och njut av sportlovet på Skytteholm. Vandra tillsammans, gå vår tipspromenad, värm er i vår vedeldade bastu, ät god mat och sov i sköna sängar!

Alla hjärtans dag

Fira alla hjärtansdag hos oss! Rå om varandra långt bort från stadens buller. Unna er bastubad, bubblande vin, god middag och en mysig övernattning

Stay in bed

Sovmorgon hela dagen lång! Njut av god mat och dryck på hotellrummet, ta långpromenader i vår vackra skog och njut av vårt härliga Stay in bed paket