false

Staycation med padelspel

 Njut av en härlig staycation och varva padelspel med avkoppling i bastun. Checka in i ett av våra fina rum på eftermiddagen, bada bastu i Sjöpaviljongen, ta ett dopp i Mälaren och utmana sedan en vän på padel.

Vår nybyggda banor ligger intill Skyttegården med härlig utsikt över Mälaren. På kvällen serveras en trerättersmiddag i vår restaurang med utsikt över vattnet och efter en god natts sömn väntar en stor frukostbuffé.

Våra banor finns också bokningsbara via matchi så möjligheten finns att boka valfritt paket eller övernattning hos oss och boka padelbana separat om någon av tiderna som finns att välja mellan i paketbokningen inte skulle passa ert schema.

Åldersgräns 16 år i bastu och pool samt på Nordic SPA – gäller från och med 1 januari 2022

Tips!

Låt färska bär och Skytteholmgjorda chokladpraliner möta er på hotellrummet eller unna er en sovmorgon med sen utcheckning. Dessa och andra härliga tillval kan du addera i bokningsstegen.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Dagspa

Dagspa med frukost, lunch eller middag. Kombinera ett besök på Nordic SPA med frukostbuffé, dagens lunch eller en trerättersmiddag i vår restaurang i Skyttegården.

Wellnesshelg

Hitta balansen i livet, njut och träna tillsammans med Elin Härkönen 19 mars. En inspiration och wellnesshelg med BREAK IT and you will MAKE IT.

Vinterbad

Ta ett krispigt dopp i Mälaren och värm dig sedan i vår sjöbastu! Vinterbad kombinerad med frukost, lunch eller middag i vår restaurang i Skyttegården