false

Nyår med gourmetmiddag

Fira in 2021 på Skytteholm med gourmetmiddag, bastu och champagne!

Njut av ett dygn med god mat, välanpassade drycker och härlig basturelax. Checka in på eftermiddagen, känn av lugnet och njut av ett glas krispig champagne tillsammans med kanapéer. Koppla av med en promenad i våra fina skogar, vila en stund på hotellrummet eller ta ett värmande bastubad. För den modige finns möjligheten för ett dopp i Mälaren nedanför bastun. Till middag serveras en spektakulär sexrättersmeny i matsalen i Skyttegården med sittningar som startar mellan 19-20. Vår köksmästare har komponerat ihop en gourmetmeny med fokus på det svenska. Svenska smaker i klassiska och nya tappningar, till middagen kan den som önskar beställa till ett vinpaket med noga utvalda viner som passar till menyns alla rätter. Efter middagen serveras kaffe och ni kan antingen dröja er kvar i matsalen eller byta miljö till lobbyn eller salongen en trappa upp. Vid tolvslaget skålar vi i champagne och firar in det nya året. Baren håller öppet till 01.30. Somna sedan skönt och vakna upp utvilade och starta det nya året med en stor frukostbuffé med rykande färskt bröd.

Tips! Köp till en flaska champagne till rummet. Champagne och andra tillval finns i nästa steg av bokningen.

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men tyvärr är inte alla bokningsbara online.
Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

Under nyårshelgen har Skytteholm 18 års gräns

I paketet ingår:

Ett glas champagne
Kanapéer
Tillgång till bastu & relax i Sjöpaviljongen
Sexrätters gourmetmiddag
Champagne vid tolvslaget
Övernattning
Frukostbuffé

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd i vårt slott för allas säkerhet och trevnad. De mest kritiska tillfällena är vid incheckning samt till middag. Vid incheckning ber vi er hålla avstånd vid eventuell köbildning. Incheckning sker mellan 15.00-17.00. Vår restaurang har två sittningar, en klockan 18.00 samt en klockan 20.00. Välj önskad sittningstid i nästa steg. Vi återkommer därefter och bekräftar tiden. Observera att inte kan garantera önskad sittningstid då vissa sittningar kan komma att bli fulla och vi vill skapa så bra och säkra flöden som möjligt för alla våra gäster.

Bokas vis vår hemsida och länken nedan.
För frågor – kontakta welcome@skytteholm.se
Boka online

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Motivationshelg

Hitta balansen i livet, njut och träna tillsammans med Elin Härkönen. En motivationshelg med BREAK IT and you will MAKE IT på skytteholm

Julen på Skytteholm

Fira julen på Skytteholm. Fira med julbord, staycation eller konferens. Vi utlovar ett utsökt, traditionellt och vällagat julbord.

Julafton på Skytteholm

Fira julafton på Skytteholm med klassiskt julbord och bastubad i avkopplande miljö. Mys med varm bastu, härliga promenader och vällagat julbord.