false

Samla gänget hos oss!

Planerar du möhippa, svensexa, reunion eller vill ni bara träffas ett gäng för en mysig stund tillsammans?

Vi har satt ihop några olika paket som passar vid dessa tillfällen!

Frukost och bastubad 295 kr/person

Starta dagen med en härlig frukostbuffé fylld med godsaker och härliga frukosträtter. När ni är mätta och belåtna välkomnas ni ner till vår sjöbastu i Sjöpaviljongen som ligger omsluten av Mälarens glittrande vatten. Basta, relaxa och ta ett svalkande dopp.

Fikakorgar och Skytte 615 kr/person

Bågskytte och Laserlerduveskytte blir dagens utmanande aktiviteter. Tillsammans med aktivitetsteamet Öppet Hav utmanar ni varandra, kanske ni tävlar på dödligt allvar eller så skjuter ni bara på skoj. Efteråt packar ni upp fika korgen och slår er ner på en filt i gröngräset. I korgen finns hembakat fika, saft och kaffe.

Minsta antal deltagare för detta paket är 8 personer.

Femkamp och Lunch 655 kr/person

Njut av en härlig lunch besående av varmrätt, sallad och färskt bröd. Njut av en kopp kaffe och småkakor på terrassen efteråt och när ni är redo finns en femkamp uppställd i vår trädgård. Tillsammans med aktivitets teamet Öppet Hav tävlar ni och har en mysig stund tillsammans.

Minsta antal deltagare för detta paket är 8 personer.

Swedish fika och kajakpaddling 665 kr /person

Vi dukar upp en härlig fikabuffé med svenska klassiker och hemgjord saft. Njut av bakverken och ta både och två påtårar av kaffet. Nere vid vattnet väntar kajakerna som ni paddlar ut med, blir det en tur till Stenhamra på andra sidan vattnet eller en tur runt ön som ligger utanför oss. Oavsett så bjuder Mälarens vatten på en avkopplande och härlig stämning.

Minsta antal deltagare för detta paket är 8 personer.

Trerättersmiddag och Nattduellen 1095 kr/person

 

I vår matsal dukar vi upp för en enastående trerättersmiddag. Vi har passande vinpaket som vi gärna rekommenderar er. Efter middagen håller aktivitets teamet ifrån Öppet Hav aktiviteten Nattduellen tillsammans med er. Nattduellen är en reaktionstävling med influenser ifrån TV-programmet Mästarnas Mästare. På kvällen håller självklart baren öppet och vi höjer musiken för en härlig stämning.

Minsta antal deltagare för detta paket är 8 personer.

Heldag för 2855 kr/person

Har ni svårt att bestämma er eller vill ni ha ett helt dygn tillsammans fyllt med aktiviteter? Då är vårt heldagspaket något för er. I priset inkluderas alla aktiviteter nämnda här ovan samt övernattning och frukost dagen därpå.

FRUKOST OCH BASTUBAD

FIKAKORGAR OCH SKYTTE

FEMKAMP OCH LUNCH

SWEDISH FIKA OCH KAJAKPADDLING

TRERÄTTERSMIDDAG OCH NATTDUELLEN

ÖVERNATTNING I ENKEL RUM ELLER DEL AV DUBBELRUM

FRUKOSTBUFFÉ

Följande avbokningsregler gäller:
Vi har ej möjlighet att ta emot preliminära bokningar. 50% av bokningens värde betalas vid bokningstillfället. Resterande summa betalas 7 dagar innan ankomst. Förbetalningar återbetalas ej vid avbokning. Övriga kostnader så som dryck osv betalas på plats. Betalningar görs via bankgiro och referens lämnas enligt er bekräftelse.

För bokning:

Tel:08-560 236 00
Mail: welcome@skytteholm.se