false

Kajakpaket

Vill ni uppleva en underbar kombination av paddling, friluftsliv och hotellmys så är detta något för er!

I detta paket ingår paddling, bastu och relax, middag och boende. Vi har en egen liten sandstrand och ifrån den startar ni er kajaktur. Nyckeln till din kajak hämtas i receptionen i skyttegården. I samband med att du hämtar ut din nyckel får du även en ryggsäck att låna med på paddlingen. I ryggsäcken finns kaffetermos och matsäck. Väl tillbaka hos oss på Skytteholm finner ni vår sjöbastu uppvärm och redo för er. När hungern sedan smyger sig på står grillmiddagen redo i Skyttegården. Njut av en drink eller två i solnedgången och somna skönt för vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

Matsäcken består av smörgås, fikabröd, frukt, vatten och kaffe. Ryggsäcken hämtas ut i receptionen på ankomstdagen, meddela oss gärna när ni önskar hämta er matsäck. Tidigaste tiden för utlämning är 11.00. Meddela tid för hämning av ryggsäck samt önskad middagstid i meddelanderutan vid bokning. Meddela där också eventuella allergier/behov av specialkost.

Tider som kajak går att hyra är: 12.00-15.00, 16.00-19.00 alternativt 8.00-11.00 avresedagen.

Tips: Beställ något gott som vi ställer in på rummet innan ankomst.

 

I paketet ingår:
Kajakhyra
Lån av ryggsäck
Matsäck att ta med på paddlingen
Tillgång till sjöbastu och relax
Trerättersmiddag
Övernattning
Frukostbuffé

 

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

 

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd i matsalar och salonger för allas säkerhet och trevnad och därav har vi olika sittningstider för middag. Har ni önskemål om tid, meddela gärna vid bokning.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Stay in bed

Sovmorgon hela dagen lång! Njut av god mat och dryck på hotellrummet, ta långpromenader i vår vackra skog och njut av vårt härliga Stay in bed paket

Lyxweekend i herrgårdssviten

Lyxweekend Lyxweekend på Skytteholm - När endast det bästa är gott nog. Checka in till 24 oförglömliga timmar på Skytteholm.

Vandringspaket

Njut av naturen Vandra, bada bastu, njut av god mat och en god nattsömn tillsammans med någon du tycker om.