false

Kajakpaket

Vill ni uppleva en underbar kombination av paddling, friluftsliv och hotellmys så är detta något för er!

I detta paket ingår paddling, bastu och relax, middag och boende. Vi har en egen liten sandstrand och ifrån den startar ni er kajaktur. Nyckeln till din kajak hämtas i receptionen i skyttegården. I samband med att du hämtar ut din nyckel får du även en ryggsäck att låna med på paddlingen. I ryggsäcken finns kaffetermos och matsäck. Väl tillbaka hos oss på Skytteholm finner ni vår sjöbastu uppvärm och redo för er. När hungern sedan smyger sig på står grillmiddagen redo i Skyttegården. Njut av en drink eller två i solnedgången och somna skönt för vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

Matsäcken består av smörgås, fikabröd, frukt, vatten och kaffe. Ryggsäcken hämtas ut i receptionen på ankomstdagen, meddela oss gärna när ni önskar hämta er matsäck. Tidigaste tiden för utlämning är 11.00. Meddela tid för hämning av ryggsäck samt önskad middagstid i meddelanderutan vid bokning. Meddela där också eventuella allergier/behov av specialkost.

Tider som kajak går att hyra är: 12.00-15.00, 16.00-19.00 alternativt 8.00-11.00 avresedagen.

Tips: Beställ något gott som vi ställer in på rummet innan ankomst.

 

I paketet ingår:
Kajakhyra
Lån av ryggsäck
Matsäck att ta med på paddlingen
Tillgång till sjöbastu och relax
Grillbuffé
Övernattning
Frukostbuffé

 

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

 

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd i matsalar och salonger för allas säkerhet och trevnad och därav har vi två sittningstider för middag, 18.00 och 20.00. Vi kontaktar er inför ankomst för att stämma av detta. Har ni önskemål om tid, meddela gärna vid bokning.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Bo flera dagar

Semestra hos oss och lyxa till det med hotellfrukost flera dagar i rad! Ge dig ut på utflykter på dagen och koppla sen av i en skön säng

WEEKDAY DEAL!

30% rabatt onsdag & torsdag Hos oss är alla dagar värda att fira. Njut av härliga staycations mitt i veckan eller lyxa till med en hotellnatt bara för att!

Två dagar – Sommar på Skytteholm

Njut av 48h Sommarmys Fira sommaren hos oss, njut av bubbel, bad och god grillbuffé