false

Kajakpaket med guide

9 juli samt 16 juli erbjuder vi kajakpaket med guidad tur

Paddla tillsammans med guide och upplev Skytteholm ifrån vattnet. 

Välkomna till oss klockan 12.00 för att byta om samt lämna av väskan i receptionen. Vi har packat i ordning en matsäck som ni får med er ut på paddlingen och nere vid stranden väntar er guide samt kajakerna. Turen sker mellan 13.00 och ca 15.30. När ni kommer tillbaka och checkat in serveras snittar och bål i herrgården. Slappa på rummet en stund eller utmana vännerna på ett parti kubb i trädgården. Vår sjöpaviljong med bastu och relax är öppen mellan 16.00-19.00 och när ni är redo serveras en härlig grillbuffé i Skyttegården.  Vakna upp utvilade till en stor frukostbuffé, dröj dig kvar och njut av lugnet på Skytteholm ett litet tag till innan hemresa – eller varför inte boka en till natt hos oss?

Tips: Beställ något gott som vi ställer in på rummet innan ankomst.

 

I paketet ingår:
Kajakhyra
Guide till paddlingen
Lån av ryggsäck
Matsäck att ta med på paddlingen
Snittar och bål i herrgården
Tillgång till sjöbastu och relax
Grillbuffé
Övernattning
Frukostbuffé

 

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

 

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd i matsalar och salonger för allas säkerhet och trevnad och därav har vi två sittningstider för middag, 18.00 och 20.00. Vi kontaktar er inför ankomst för att stämma av detta. Har ni önskemål om tid, meddela gärna vid bokning.

 

Endast ett begränsat antal paket säljs dessa datum så passa på att boka nu! 

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Bo flera dagar

Semestra hos oss och lyxa till det med hotellfrukost flera dagar i rad! Ge dig ut på utflykter på dagen och koppla sen av i en skön säng

WEEKDAY DEAL!

30% rabatt onsdag & torsdag Hos oss är alla dagar värda att fira. Njut av härliga staycations mitt i veckan eller lyxa till med en hotellnatt bara för att!

Två dagar – Sommar på Skytteholm

Njut av 48h Sommarmys Fira sommaren hos oss, njut av bubbel, bad och god grillbuffé