false

Mysig julbordsweekend på Skytteholm

Kom bort från julstressen en stund och njut av en mysig miniweekend i julstämning vid Mälarens strand. Vid ankomst välkomnar vi er med äggtoddy och hembakade pepparkakor. Passa på att bada julbastu i Strandpaviljongen* (och är du modig kan du ta ett dopp i Mälaren) eller utmana er kreativa sida med att göra eget julpyssel. Vid 19.30 hälsar vi er välkomna till Herrgården för ett äkta svenskt, hemlagat julbord med tillhörande gottebord. Sov gott i ett av våra dubbelrum och vakna upp till en härlig frukostbuffé.

Paketet är bokningsbart följande datum

Lördag 30/11
Fredag 6/12
Lördag 7/12
Fredag 13/12
Lördag 14/12
Fredag 20/12
Lördag 21/12

Pris

1 498 kr per person för dubbelrum i Skyttegården (inkl. moms)
Tips! Lyxa till er vistelse genom att boka ett av våra superiorrum i herrgårdsflyglarna (pristillägg 200 kr per person).

*Julbastu tillgänglig för boende gäster kl. 15-19.

Boka på:

Mejl: stay@skytteholm.se
Telefon: 08-560 236 00

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Uppgradera ditt besök

Tillval till din hotellweekend. Gör ditt besök hos oss till en extra härlig upplevelse genom att boka något av våra färdiga tillvalspaket.

Kompishelg

Boka tid för varandra! Hur länge sedan var det ni hann prata med varandra, på riktigt? Ta med din bästa kompis till Skytteholm och njut av en lugn helg tillsammans.

Hundpaket

Ta med din bästa kompis! Hos oss trivs både tvåbenta och fyrbenta. Ta med din kompis till lugnet och naturen på Skytteholm.