false

Julen på Skytteholm 2020

Fira jul på Skytteholm med klassiskt julbord, staycation eller konferens.

Vi serverar i år ett traditionellt julbord med extra mycket luft.
Ni välkomnas med glögg och pepparkakor och därefter vankas vårt hemlagade julbord som har det mesta man kan önska. Enligt den svenska traditionen ska man gå fem varv och äta sig igenom S.O.S. (smör, ost, sill), fiskrätter, kallskuret, småvarmt och slutligen julbordets söta desserter. Och inte nog med det – efter julbordet väntar ett härligt gottebord. Under torsdagar och fredagar serveras gottebordet i Skyttegården, på lördagar dukar vi upp en härlig gottebuffé i herrgården.
Läs mer om vårt julbord här

Fira julen med julbords staycation under december eller varför inte fira själva Julafton hos oss.
Våra julstaycations innehåller glögg, traditionellt julbord, tillgång till sjöbastun, övernattning och frukostbuffé
Läs mer om alla våra julstaycations här

 

I år har vi även öppet i mellandagarna och ett sprakande nyårspaket där ni får möjlighet att fira in det nya året tillsammans med oss. Läs mer om det här.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Stay in bed

Sovmorgon hela dagen lång! Njut av god mat och dryck på hotellrummet, ta långpromenader i vår vackra skog och njut av vårt härliga Stay in bed paket

Motivationshelg

Hitta balansen i livet, njut och träna tillsammans med Elin Härkönen. En motivationshelg med BREAK IT and you will MAKE IT på skytteholm

Julafton på Skytteholm

Fira julafton på Skytteholm med klassiskt julbord och bastubad i avkopplande miljö. Mys med varm bastu, härliga promenader och vällagat julbord.