false

Julen på Skytteholm 2021

Fira jul på Skytteholm med klassiskt julbord, staycation eller konferens.

Fira julen på Skytteholm med klassiskt julbord i herrgårdsmiljö.

Checka in i något av våra fina hotellrum i herrgårdens flyglar, ta en promenad i skogarna kring oss. Värm dig sedan i vår bastu i Strandpaviljongen och för den modige väntar kanske ett iskallt dopp i Mälaren. Kvällen börjar med glögg och därefter väntar vårt dignande julbord. Vi dukar det upp klassiska rätter så som sill och kallskuret i alla dess slag, julskinka, hemrullade köttbullar och allt annat du kan önska. Efter det kalla och småvarma väntar ett härligt gottebordet sprängfyllt med bakverk, godsaker och praliner. Köp något gott till kaffet i baren eller varför inte en drink eller två. Somna sedan skönt i något av våra fina hotellrum och vakna upp utvilade till en härligt frukostbuffé.

Torsdag och fredag serveras julbordet 18.30. Lördagar serveras julbordet 19.30

Tips! Köp vandringstillägg och hämta upp en ryggsäck packad med matsäck, sittunderlag och starta vistelsen med en uppfriskande promenad. Vandringstillägg och andra tillval finns längre fram i bokningsförfarandet.

Vänligen meddela oss eventuella allergier innan ankomst via meddelande rutan i sista steget av bokningen.

Julbord
Ta med familjen på ett klassiskt julbord hos oss.
Julbordet serveras i herrgården och kostar 695 kr/person. Boka bord här.

Vill ni boka företagsfest eller julbord med jobbet? Läs mer om våra erbjudanden här.

Boka på:

Boka bord för julbord här
Mejl: welcome@skytteholm.se
Telefon: 08-560 236 00

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Spa Staycation

Vistelse med spaupplevelse. Njut av avkopplande bad i den varma utomhuspoolen, lugna sinnena i relaxavdelningen och sov ut i våra bekväma hotellrum.

Vintergolf

Hos oss är golfsäsongen aldrig slut! Spela 9 hål på Mälarö GK och njut sedan av en härlig trerättersmiddag samt övernattning och en stor frukostbuffé som avslut.

Staycation med padel

Utmana vännerna i en rafflande padelmatch! Checka sedan in och njut av bastubad en god middag på kvällen. Avsluta vistelsen sedan med övernattning och en stor frukostbuffé som avslut.