false

Boka rum

Traditionellt julbord i sagolik miljö

Våra julbordspaket

Njut av vårt traditionella julbord under en kväll eller fly julstressen en stund längre och boka en mysig miniweekend med julbord och övernattning.

Julbord

Ett äkta traditionellt julbord i vår vackra Herrgård. Börja kvällen i salongen vid brasans sken med en varm glögg i handen innan ni förflyttar er till herrgårdsmatsalen och vårt hemlagade julbord. När ni är “lagom” mätta så väntar ett dignande gottebord på er i våra salonger.

Vardagar – Sittning kl. 19.00 för både boende och icke boende gäster.
Helger – Sittning kl. 16.00-18.30 för icke boende gäster.

Pris

650 kr per person (inkl. moms)
580 kr per person (exkl. moms)

Julbordsweekend

Mysig miniweekend med traditionellt julbord samt övernattning. Vid ankomst välkomnar vi er med äggtoddy och hembakade pepparkakor. Passa på att bada julbastu i Strandpaviljongen* (och för den modige väntar Mälaren) eller utmana er kreativa sida med julpyssel innan vi hälsar er välkomna vid 19-tiden i Herrgården**. Kvällen börjar med en glögg vid brasans sken och därefter väntar vårt hemlagade julbord i herrgårdsmatsalen och ett dignande gottebord i salongerna. Sov en god natts sömn och på morgonen vaknar ni upp till en härlig frukostbuffé.

Julbordsweekends är tillgängliga följande datum

Lördag den 1/12, fredag den 7/12, lördag den 8/12 samt lördag den 15/12.

Pris

2 995 kr  för två personer i dubbelrum i Skyttegården (inkl. moms)
Tips! Lyxa till er vistelse genom att boka ett av våra superiorrum i herrgårdsflyglarna (pristillägg 200 kr per person).

 

*Julbastu tillgänglig för boende gäster kl. 15-19.
**Välj att börja er sittning kl. 19.00 eller kl. 19.30.

Boka på:

Mejl: stay@skytteholm.se
Telefon: 08-560 236 00

Julbordsweekend kan du boka online här.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Presentkort

Presentkort - perfekt när den du vill överraska redan har allt! Välj mellan en upplevelse på Skytteholm eller på någon av våra andra härliga ställen.

Romantisk middag

Dags att fria eller unna er en middag på tu man hand? Boka er middag i total avskildhet vid vattnet med exklusivitet till strandpaviljongen och bastun.

Morsdagslunch

Morsdagslunch 295 kr. Glöm inte att fira lilla mamma den 26 maj. Vi dukar upp till lunch i Herrgården. Ta en promenad i parken och titta på Carl Milles skulpturer.