false

Boka rum

Golfpaket på Skytteholm

Checka in med golfvännerna på Skytteholm och slå ut på Mälarö GK som ligger endast en bra drive bra från hotellet. Mälarö GK har 27 hål och utsågs till Stockholms 4:e bästa golfbana 2012 av Golf Digest. Efter dagens runda kopplar ni av i sjöbastun med ett dopp i Mälaren innan middagen serveras. Sov gott och ladda upp för en ny dag på banan! Vårt golfpaket finns bokningsbart alla dagar i veckan.

I golfpaketet ingår:

En greenfee
Trerättersmiddag
Tillgång till bastu & relax i Sjöpaviljongen
Boende i del av dubbelrum i Skyttegården
Tillgång till gym (med löpband, crosstrainers, motionscyklar m.m.)
Frukostbuffé

Åldersgräns 16 år – gäller från och med den 1 januari 2022 i vår bastu och pool samt på Nordic SPA

Tips!

Låt en kall flaska champagne möta er på hotellrummet eller unna er en sovmorgon med sen utcheckning. Dessa och andra härliga tillval kan du addera i bokningsstegen.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Spakonferens

Möte med avkoppling. Börja er konferensdag med att koppla av och samla energi tillsammans. Kanske i Nordic SPA eller i en badtunna på Sjöpaviljongens altandäck.

Dagspa

Dagspa med frukost, lunch eller middag. Kombinera ett besök på Nordic SPA med frukostbuffé, dagens lunch eller en trerättersmiddag i vår restaurang i Skyttegården.

Wellnesshelg

Hitta balansen i livet, njut och träna tillsammans med Elin Härkönen 19 mars. En inspiration och wellnesshelg med BREAK IT and you will MAKE IT.

Vinterbad

Ta ett krispigt dopp i Mälaren och värm dig sedan i vår sjöbastu! Vinterbad kombinerad med frukost, lunch eller middag i vår restaurang i Skyttegården

Spa Staycation

Vistelse med spaupplevelse. Njut av avkopplande bad i den varma utomhuspoolen, lugna sinnena i relaxavdelningen och sov ut i våra bekväma hotellrum.

Vintergolf

Hos oss är golfsäsongen aldrig slut! Spela 9 hål på Mälarö GK och njut sedan av en härlig trerättersmiddag samt övernattning och en stor frukostbuffé som avslut.