false

Boka rum

Börja spela golf

Golfpaket för nybörjare 28-29 april

Dags att göra slag i golfdrömmen? Checka in på Skytteholm och gå nybörjarkurs i golf på Mälarö GK (kursinformation hittar du här) som ligger endast en bra drive bra från hotellet. Mälarö GK har 27 hål och utsågs till Stockholms 4:e bästa golfbana 2012 av Golf Digest. Efter kursdagen kopplar ni av i sjöbastun med ett dopp i Mälaren innan middagen serveras. Sov gott och ladda upp för en nästa kursdag på banan! Vårt nybörjargolfpaket är bokningsbart 28-29 april.

I paketet ingår:

Kursavgift
Trerättersmiddag
Boende i del av dubbelrum i Skyttegården
Frukostbuffé
Tillgång till bastu & relax i Sjöpaviljongen

Från 2795 kr/person*

*Priset gäller för del i standard dubbelrum. Enkelrumstillägg 425 kr. Önskar ni bo i Herrgårdsflyglarna (superior dubbelrum) tillkommer 200 kr/person.

Boka på:

Mejl: stay@skytteholm.se
Telefon: 08-560 236 00

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Romantisk middag

Dags att fria eller unna er en middag på tu man hand? Boka er middag i total avskildhet vid vattnet med exklusivitet till strandpaviljongen och bastun.

Traditonellt julbord

Traditionellt julbord i sagolik miljö. Njut av julmaten i den vackra herrgårdsmatsalen innan ni förflyttar er till gottebordet i salongerna.

Golfpaket

Golpaket från 1498 kr. En golfrunda på Mälarö GK, en bastu, ett dopp i Mälaren, en trerättersmiddag. En god natts sömn. Golf när det är som bäst.

Sommarerbjudande

Sommarerbjudande från 475 kr. Hotellrum och frukost på vackra Ekerö. Njut av den svenska sommaren när den är som bäst.

Sommarnatt

Sommarnatt från 1 050 kr. Hotellrum, trerättersmiddag och frukost. En magisk sommarnatt på Skytteholm.

Fredagsmys

Fredagsmys från 1 495 kr. Fredagsmys behöver inte vara chips och tv-kväll. Det kan också vara en trerättersmiddag i lugnet på Skytteholm.