false

Boka rum

Börja spela golf

Golfpaket för nybörjare 28-29 april

Dags att göra slag i golfdrömmen? Checka in på Skytteholm och gå nybörjarkurs i golf på Mälarö GK (kursinformation hittar du här) som ligger endast en bra drive bra från hotellet. Mälarö GK har 27 hål och utsågs till Stockholms 4:e bästa golfbana 2012 av Golf Digest. Efter kursdagen kopplar ni av i sjöbastun med ett dopp i Mälaren innan middagen serveras. Sov gott och ladda upp för en nästa kursdag på banan! Vårt nybörjargolfpaket är bokningsbart 28-29 april.

I paketet ingår:

Kursavgift
Trerättersmiddag
Boende i del av dubbelrum i Skyttegården
Frukostbuffé
Tillgång till bastu & relax i Sjöpaviljongen

Från 2795 kr/person*

*Priset gäller för del i standard dubbelrum. Enkelrumstillägg 425 kr. Önskar ni bo i Herrgårdsflyglarna (superior dubbelrum) tillkommer 200 kr/person.

Boka på:

Mejl: stay@skytteholm.se
Telefon: 08-560 236 00

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Presentkort

Presentkort - perfekt när den du vill överraska redan har allt! Välj mellan en upplevelse på Skytteholm eller på någon av våra andra härliga ställen.

Romantisk middag

Dags att fria eller unna er en middag på tu man hand? Boka er middag i total avskildhet vid vattnet med exklusivitet till strandpaviljongen och bastun.

Golfpaket

Golpaket från 1900 kr. En golfrunda på Mälarö GK, en bastu, ett dopp i Mälaren, en trerättersmiddag. En god natts sömn. Golf när det är som bäst.

Fredagsmys

Fredagsmys från 2 090 kr. Fredagsmys behöver inte vara chips och tv-kväll. Det kan också vara en trerättersmiddag i lugnet på Skytteholm.

Sköna lördag

Sköna lördag från 1 795 kr. En fika, en bastu, ett dopp i Mälaren, en långpromenad, en trerättersmiddag. En god natts sömn. En bättre lördag helt enkelt.