false

Boka rum

Vintermys

Mys hos oss i vinter – fira de magiska vinterdagarna med ett dygn i lugnet på Skytteholm.

Ni välkomnas av en kopp varm choklad med rom i samt nyfriterade munkar. Slå dig ner i lobbyn i skyttegården eller koppla av en stund på rummet. Ta en promenad i våra omgivningar eller mys på hotellrummet. Värm er sedan en stund i strandpaviljongens vedeldade bastu, relaxa och är du modig kanske ett dopp i Mälaren lockar. Till kvällen serveras en trerättersmiddag och efter en god nattsömn vaknar ni sedan utvilade till en välfylld frukostbuffé.

Vintermys är bokningsbart jan-mar 2021

I paketet ingår:

Varm choklad med rom
Nyfriterade munkar
Tillgång till bastu & relax i Sjöpaviljongen
Trerättersmiddag
Övernattning
Frukostbuffé

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd i vårt slott för allas säkerhet och trevnad. De mest kritiska tillfällena är vid incheckning samt till middag. Vid incheckning ber vi er hålla avstånd vid eventuell köbildning. Incheckning sker mellan 15.00-17.00. Vår restaurang har två sittningar, en klockan 18.00 samt en klockan 20.00. Välj önskad sittningstid i nästa steg. Vi återkommer därefter och bekräftar tiden. Observera att inte kan garantera önskad sittningstid då vissa sittningar kan komma att bli fulla och vi vill skapa så bra och säkra flöden som möjligt för alla våra gäster.

Tips!
Lyxa till er vistelse genom att beställa en flaska bubbel som finns i ert hotellrum vid ankomst. Bubbel och fler tillval finns att beställa när du bokar ditt paket online.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Morsdag Staycation

Fira mamma hela helgen! Vandra i skogen, värm er i vår vedeldade bastu, drick bubbel och ät god mat!

Stay in bed

Sovmorgon hela dagen lång! Njut av god mat och dryck på hotellrummet, ta långpromenader i vår vackra skog och njut av vårt härliga Stay in bed paket

Motivationshelg

Hitta balansen i livet, njut och träna tillsammans med Elin Härkönen. En motivationshelg med BREAK IT and you will MAKE IT på skytteholm