false

Midsommar på Skytteholm

Fira midsommar på vackra Skytteholm!
I år firar vi utan stång och dans men den härliga midsommarkänslan finns naturligt hos oss och förstärks med sillunch, jordgubbstårta och skönt häng i vår park.

Starta vistelsen med en hederlig sillunch som avslutas med jordgubbstårta och kaffe. Checka sedan in på något av våra fina hotellrum. Häng i vår trädgård, spela jätteschack, kubb, krocket eller ta en promenad i skogarna omkring oss. Njut av ett uppfriskande dopp i Mälaren och värm er sedan i vår sjöbastu. Till middag serveras en grillmiddag som avslutas med somrig dessert och på kvällen håller självklart baren öppet. På morgonen serveras frukostbuffé med rykande hett kaffe.

Tips
Lägg till en flaska bubbel för att mysa till vistelsen extra. Tillvalen görs i nästa steg i bokningen.

Åldersgräns 12 år

I paketet ingår:
Sillunch
Jordgubbstårta
Ett glas mousserande vin
Tillgång till sjöbastu och relax
Grillmiddag
Somrig dessert
Övernattning
Frukostbuffé

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

Boka på:

Mejl: stay@skytteholm.se 
Telefon: 08-560 236 00

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd för allas säkerhet och trevnad. De mest kritiska tillfällena är vid incheckning samt till middag.
Vid incheckning ber vi er hålla avstånd vid eventuell köbildning. Incheckning sker mellan 15.00-17.00.

VI ÄR SAFE TO VISIT

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv samt branschorganisationen Visitas rekommendationer vad gäller Covid -19 och anpassar oss efter rådande situation.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Stay in bed

Sovmorgon hela dagen lång! Njut av god mat och dryck på hotellrummet, ta långpromenader i vår vackra skog och njut av vårt härliga Stay in bed paket

Lyxweekend i herrgårdssviten

Lyxweekend Lyxweekend på Skytteholm - När endast det bästa är gott nog. Checka in till 24 oförglömliga timmar på Skytteholm.

Kajakpaket

Kajakpaket Paddla kajak och njut av Skytteholm från vattnet. Ät god mat och sov skönt hos oss