false

Motivationshelg med Elin Härkönen

Unikt samarbete med BREAK IT and you will MAKE IT

I samarbete med Elin Härkönen erbjuder vi en helg för dig som behöver och vill komma bort en stund, koppla bort stress och fylla på energidepåerna. Ladda batterierna med frisk luft, vacker miljö, god mat och rolig träning. Det blir även en helg för dig som behöver hitta energi igen och som behöver hitta motivation och glädje i rörelse. Vi kommer att få en härlig helg tillsammans utan prestationskrav, fokus ligger på att njuta och ha riktigt kul tillsammans. Elin Härkönen håller i träningen som kommer att varvas mellan funktionell styrketräning med kroppsvikt, rörlighet och yoga och självklart handstand workshop för den som vill (Inga förkunskaper krävs).

Elin Härkönen, känd även under namnet @breakitandyouwillmakeit, brinner för att hjälpa människor att finna balans i livet. Elin har en bakgrund som elitgymnast och har en kroppskontroll som verkligen imponerar och inspirerar. Kroppskontrollen och styrkan har hon kämpat sig tillbaka till med rehabilitering och starkt pannben efter en olycka då hon bröt nacken. Elin är verkligen en inspiratör och bevisar att inget är omöjligt! Idag är hon en driven entreprenör och driver flera företag inom sina områden. Senaste tillskottet är hennes egna kollektion med träningskläder, BREAK IT sports, som du inom kort kommer att kunna köpa på utvalda hotell som finns listade hos Staycation Stockholm.

Självklart genomförs detta med hänsyn till FHMs restriktioner samt att vi arbetar aktivt för att minimera risk för smittspridning.

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men tyvärr är inte alla bokningsbara online.
Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

Bokningsbart 8 maj 2021 på Skytteholm, snart släpper vi fler datum tillsammans med Elin!

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eventet om antal deltagare understiger 10 personer. Full återbetalning sker då samt erbjudande om ett annat staycationpaket hos oss.

Schema för motivationshelgen

 

Lördag 8 maj
Välkomna till Skytteholm 09.00
Omklädningsrum finns och möjlighet att låsa in väska fram till incheckning. Träning sker utomhus och inomhus – ta med kläder efter väder
Träningspass
Lunch
Handstand workshop
Incheckning 15.00
Egentid – ta en promenad i skogen, ett kyligt dopp i Mälaren, värm dig i sjöbastun eller njut av en god drink i baren.
Trerättersmiddag
Härlig stämning och skratt långt in på kvällen

Söndag 9 maj
Yoga
Frukost
Avslut och utcheck 11.00

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Påsk på Skytteholm

Fira påsk på vackra Skytteholm. Vandra i skogen, värm er i vår vedeldade bastu, drick bubbel och ät god mat!

Sportlovsvandring

Ta med familjen och njut av sportlovet på Skytteholm. Vandra tillsammans, gå vår tipspromenad, värm er i vår vedeldade bastu, ät god mat och sov i sköna sängar!

Stay in bed

Sovmorgon hela dagen lång! Njut av god mat och dryck på hotellrummet, ta långpromenader i vår vackra skog och njut av vårt härliga Stay in bed paket